35-річна Alyosha вперше показала своїх батьків – з мамою на одне обличчя: хто виростив дружину Тараса Тополі

Відома українська співачка Alyosha вперше показала своїх батьків на новому фото, яке опублікувала у власному блозі. Фанати у захваті від її схожості з мамою.

Біографія Alyosha, вона ж Альона Кучер, бере свій початок з Запоріжжя. В родині майбутня зірка стала третьою дитиною. Її батько Олександр Миколайович працював у ДАІ, а мама Людмила Федорівна на авіаційному заводі. Брати брали Альону в дитинстві у свою компанію і ласкаво називали її Льошка, частіше – просто Льо. Так зрештою і виник творчий псевдонім Alyosha.

Alyosha показала своїх батьків
Співачка Alyosha показала своїх батьків

Музикою вона займалася з дитинства. На момент закінчення школи Кучер вже записала кілька дебютних пісень. Тоді ж до Запоріжжя приїхала співачка і декан кафедри естрадного музичного мистецтва Оксана Білозір. Перший продюсер Alyosha передав Білозір диск з її композиціями, в результаті чого талановиту дівчину запросили вступати до столичного вузу.

Батьки завжди підтримували бажання доньки підкорити сцену. Саме тато зробив ще маленькій Альоні довгоочікуваний подарунок – синтезатор.

Як виглядають батьки Alyosha

На офіційній сторінці Alyosha в Інстаграм з’явивився кадр з улюбленими батьками з кабінету лікаря. Співачка виділила час для турбот про здоров’я найрідніших:

“Дуже важливо завчасно виявити проблему та вирішити її. Та подбати про своїх близьких. Проблеми з судинами з віком лише посилюються. Разом з батьками пройшла обстеження і вам раджу”, – підписала публікацію зірка.

Як виглядають батьки Alyosha
Як виглядають батьки Alyosha

У коментарях фанати зауважили, що дружина Тараса Тополі – на одне лице з мамою, і з цим важко сперечатися. Тепер зрозуміло, в кого Alyosha видалася такою красунею.

Схожі статті