Чому Софія Ротару не з’явилася на похороні свого “першого чоловіка”: на появу артистки чекали до останнього

Володимир Івасюк помер багато років тому, але в шоу-бізнесі домі обговорюють їхні стосунки, а також відсутність легенди естради на його похоронах.

Вважається, що легенда української естради Софія Михайлівна була заміжня лише раз. Її обранцем став Анатолій Євдокименко, з яким вона прожила в шлюбі 40 років. У руках чоловіка зосереджувалося управління бізнесом та усі закулісні обов’язки, пов’язані з творчістю співачки. Але після його смерті навколо артистки почали з’являтися чутки. Деякі звинувачували Ротару у зв’язку з власним водієм, інші стверджували, що вона завела собі фаворита.

Чому Софія Ротару не з’явилася на похороні свого першого чоловіка

Втім, є одна легенда, яка блукає навколо Софії Михайлівни вже декілька десятків років. Так, у пресі постійно з’являлися статті про те, що легендарний композитор Володимир Івасюк насправді міг бути першим чоловіком Ротару.

Чому Софія Ротару не з’явилася на похороні свого першого чоловіка

Нібито перед тим, як вийти заміж за Анатолія, співачка була закохана у музиканта, і навіть жила з ним. Тим не менш, цю версію так ніхто і не підтвердив. Хіба що відомо, що вони були хорошими друзями, а Володимир подарував Софії безсмертні хіти, завдяки яким вона і прославилася.

Софія Ротару в молодості на початку творчої кар'єри
Чому Софія Ротару не з’явилася на похороні свого першого чоловіка

У певний момент їхні шляхи розійшлися, а коли Володимир помер, Софію Михайлівну очікували на похоронах. Вона мала нести його портрет. Втім, артистка не з’явилася. Зірку постійно намагалися звинуватити у холоднокровності та жорстокості, але правда зовсім інша — тоді Софія Михайлівна знаходилася у концертному турі, в місці доволі далекому від кладовища, де збиралися поховати Івасюка. Ні з точки зору порядності, ні фізично Софія Михайлівна просто не могла з’явитися на похоронах, щоб попрощатися зі старим другом.

Схожі статті