Загадкова загибель судді шоу “Танцюють всі” Олексія Литвинова: чому на 61 році пішов із життя видатний танцівник

Суддя шоу "Танцюють всі" та хореограф Олексій Литвинов пішов із життя раптово у 2014 році. Що саме сталося з зіркою "СТБ" - читайте далі у матеріалі.

Олексій Литвинов усе своє життя присвятив танцю. Чоловік народився у Харкові і ще зі шкільних років почав відвідувати уроки хореографії, а після випускного вирішив вступати до університету культури, щоб стати справжнім професіоналом у сфері, до якої мав неабияку пристрасть. Кар’єра Олексія розвивалася доволі стрімко – вже у 2000 він заснував власний народний ансамбль, а потім став завідуючим кафедри бального танцю в Харківській акамедії.

Поступово танцівника почали запрошувати викладати й до столиці, а у 2006 році він став суддею першого сезону “Танців з зірками”. Ще через два роки він увійшов до легендарної четвірки журі телевізійного хореографічного змагання “Танцюють всі”. Там Литвинов разом із Владом Ямою, Тетяною Денисовою та Франциско Гомесом відбирав на кастингу найкращих українських танцюристів.

Олексій Литвинов з Тетяною Денисовою
Олексій Литвинов з Тетяною Денисовою

Харизма, розсудливість та спокійний характер Олексія підкорювали сотні тисяч телеглядачок. Його колеги по проєкту згадували, що він завжди був душею компанії й обожнював жартувати. Поза об’єктивом камер, у реальному житті, Олексій також з легкістю міг підкорити увагу багатьох жінок. Він був щасливий у шлюбі із жінкою, яка на 26 років молодша за Литвинова.

Про смерть видатного хореографа стало відомо раптово у 2014 році. Олексій пішов із життя на наступний день після дня народження своєї коханої. Ведуча “Танцюють всі” Лілія Ребрик пригадувала, що вона почула цю новину як раз під час репетиції зйомок нового епізоду.

“Коли ми дізналися, що Олексія Ігоровича не стало, всі були на репетиції «Танцюють всі!». І така пауза зависла в повітрі, така тиша дзвінка утворилася… У кожному з нас утворилася порожнеча, яку вже не заповнити. Це велика втрата”, – розповіла Лілія.

Загадкова загибель судді шоу Танцюють всі Олексія Литвинова
Загадкова загибель судді шоу Танцюють всі Олексія Литвинова

Пізніше стало відомо, що з 2012 року Олексій Литвинов боровся одночасно з діабетом та тяжкою формою онкології. Проте на 60 році життя його серце перестало битися.

Схожі статті