59-річний Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук: “Не вистачає теплоти”

Українська аудиторія підозрювала Ігоря Кондратюка та його підопічну Ніколайчук у романі. А тим часом після шов їхні дороги розійшлися назавжди. Чому так сталося?

Коли глядач вперше побачив взаємодію між продюсером Ігорем Кондратюком та Аідою Ніколайчук майже ні в кого не виникло сумнівів стосовно їхніх почуттів. Пару підозрювали у романі, і навіть ідеально репутації сім’янина не змогла зберегти Кондратюка від цих пліток. Навіть дружина продюсера зізнавалася у тому, що приревнувала коханого до починаючої вокалістки.

Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук

Колишня фаворитка Кондратюка Аіда Ніколайчук з X-Фактор показала нову зовнішність
Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук

Не дивлячись на хімію між ними, Ігор та Аіда вирішили не співпрацювати після закінчення шоу. Ба більше, продюсер навіть не прийшов на перший сольний концерт співачки. Це дуже розізлили фанатів вокалістки, які почули щось нехороше між ними. Навіть ходили чутки про серйозний конфлікт.

Як виглядає чоловік переможниці "Х-Фактора" Аіди Ніколайчук
Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук

Виявляється, не дивлячись на неземну воду дівчини та екстра професіоналізм Кондратюка, вони не підійшли за характером, і вирішила піти кожен своїм шляхом. Продюсер не утримувався від коментарів і щиро зізнався, що амплуа холодної жінки будо цілком виправданим, адже Ніколайчук така по натурі. Ігорю не вистачало тепла.

“Симпатична жінка, яка класно співає! У неї не вистачає якоїсь теплоти, у тих заняттях, які були! Чим вона, до речі, взяла публіку! Своєю якоюсь відстороненістю, холодністю, рафінованістю! До неї складно підійти просто так”, – заявив він.

Після закінчення зйомок Ігор не припиняв спілкування з Ніколайчук, але поступово воно зійшло нанівець.

Схожі статті