Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну: творчій кар’єрі співачки кінець?

У 2021-го відомий український артист Дзідзьо розлучився з жінкою, з якою прожив понад 20 років. Ярослава пішла власною дорогою, яка здається куди приємнішою за життя у шлюбі.

Навесні минулого року світ побачив перші інтерв’ю колишньої дружини Дзідзьо Ярослави Хоми, яка розповіла найпотаємніші нюанси життя знаменитості, а також про кризу в шлюбі. Вже тоді шоу-бізнесом поповзли чутки стосовно розлучення пари, і вони виправдалися буквально через декілька місяців. По-друге дійсно подало до суду з метою розійтися назавжди.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну

Конфлікт було не приховати. Він не просто був цікавий публіці, про нього було чутно звідусіль. Це дуже допомогло Славії, яка якраз почала розвивати сольну кар’єру, про яку мріяла багато років.

Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну

Офіційне розлучення сталося у серпні минулого року. Дзідзьо обіцяв Ярославі, що не залишить її без даху над головою і свою обіцянку стримав. Колишній чоловік артистки подарував їх елітну квартиру на березі озера, як компенсацію за втрачені роки. А їх можна такими назвати, адже дівчина не могла реалізувати жодну зі своїх мрій. Проти творчої кар’єри дружини Михайло виступив одразу, а її бажання мати дитину його зовсім не цікавило.

Колишня Дзідзьо Славія зізналась, чому не повернулася до нього і на кого проміняла
Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну

Жінка не могла стати ані матір’ю, ані кар’єристкою. Врешті-решт її довелося відпустити чоловіка, щоб досягнути бажаного. Зараз вона записує сольні треки, а також багато подорожує.

Зараз вона знаходиться за кордоном та проводить сімейні свята біля океану. Можливо у компанії друзів або нового коханого. Де саме зірка зупинилася невідомо, але їй зараз точно комфортніше, ніж працьовитому Дзідзьо.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.