34-річна Настя Каменських натякає на вагітність, хвацько демонструючи Потапу свій чималий живіт: “Маленьке диво”

Настя Каменських вже давно не приховує, що мріє про дитину. Невже саме 2022 стане поворотним для цієї поп-діви і вона нарешті буде пестити на руках немовля?

Настя Каменських щаслива у шлюбі з Потапом. З 2019 року пара уклала союз і попри всі плітки, він виявився дуже міцним. Зірка завжди публічно зізнається у коханні своєму обранцеві, а він засипає її компліментами.

Втім, попри ні багатства, ні розкішні подорожі не здатні зробити обох абсолютно щасливими. Легендарна артистка не приховує, що у її великому будинку не вистачає тупотіння маленьких ніжок. Та схоже, доля цього року точно посміхнеться цій родині, адже поп-діва отримала стільки енергії у вигляді побажань від прихильників.

Настя Каменських натякає на вагітність

Опублікувавши світлину з екзотичної країни, сторінка Насті в інстаграмі буквально потонула у коментарях, де їй всі бажали карапуза. У коментарях написали:

  • “Я хочу що б цього року… У тебе вже нарешті був токсикоз. І маленьке диво”
  • “Красива як завжди”
  • “Дітей вже народжуй!”

Чому Настя Каменських не може завагітніти?

Попри те, що обговорення потенційної вагітності поп-діви триває не перший рік, у мережі прихильники звертають на кілька фактів, чому у Каменських досі немає діток.

До чоловіка Насті Каменських Потапа повернулася колишня
Настя Каменських натякає на вагітність

В першу чергу всі помітили, що співачка достатньо пізно вийшла заміж. Їй було 32 роки, коли красень Потап повів її під вінець. Крім цього, всі давно помітили, що знаменитість – ще та кар’єристка. Постійні гастролі та зйомки у проєктах на телебаченні займають левову долю графіку Насті. У майбутньому поп-діва хоче підкорити творчістю латинські країни. Побажаємо ж їй успіху та неймовірних сил.

Якщо вас цікавить ця тема, радимо також подивитися відео від наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті