36-річна Тіна Кароль сходила на ринок в балахоні до п’ят: зірка з народу поза сценою живе життям звичайних людей

Тіна Кароль показала, як пройшлася по продуктовому ринку, чим неабияк здивувала своїх фанатів. Схоже, образ життя звичайних людей близький українській поп-діві.

Тіна Кароль має один з найбільших фан-клубів серед вітчизняних артистів, який налічує сотні тисяч прихильників її творчості. Але пісні поп-діви слухають і поза Україною. У 2021 році співачка кілька разів відвідувала Казахстан, де не лише давала інтерв’ю, ходила на зустрічі з фанатами та виходила в ефір радіостанцій, а ще й встигла скупитися на продуктовому ринку.

Так, у себе в Інстаграмі Тіна Кароль виклала кадр, на якому позує в чорній захисній масці, білому балахоні до п’ят, жовтому гольфі та сірих брюках з простою зачіскою серед рядів звичайнісінького базару у місті Алмати. За нею можна помітити фрукти, овочі, консервацію і продавчинь.

Тіна Кароль сходила на ринок без охорони
Тіна Кароль сходила на ринок без охорони

Відомо, що світлина була зроблена у листопаді 2021-го під час промотуру знаменитості в Казахстані. Таким чином вона вирішила підтримати казахських фанатів, які зараз знаходяться в центрі кризових подій, що розгортаються в країні.

Тіна Кароль скупилася на базарі в Казахстані
Тіна Кароль скупилася на базарі в Казахстані

Тоді на ринку зірка скупилася на сніданок – взяла мед, інжир, горіхи і балкаймак (традиційні солодощі на основі верблюжого молока без цукру, які ще називають медовою сметаною). Не можна не зауважити, що Тіна купила лише корисні продукти, адже вона ретельно слідкує за фігурою і харчуванням.

Це вже не перший раз, коли Кароль ходить на базар в Алмати і демонструє, що поза сценою живе звичайним життям. Вперше артистка відвідала ринок у червні 2021-го і тоді обрала для виходу образ від Louis Vuitton.

А якщо хочете дізнатися, як виглядає будинок Тіни Кароль, дивіться наступне відео:

Схожі статті