В кого з українських телепсихологів найдорожча консультація: Дмитро Карпачов, Наталія Холоденко, Андрій Жельветро

В багатьох шоу соціального характеру часто беруть участь психологи. Одні з найвідоміших на українському телебаченні – Андрій Жельветро, Дмитро Карпачов та Наталія Холоденко.

Герої нашої сьогоднішньої добірки окрім телевізійної діяльності також ведуть приватну практику, яка приносить їм непоганий дохід.

Скільки коштує прийом Андрія Жельветро

Андрій Жельветро – особистий психолог бізнесменів, блогерів та політиків. Глядачі могли бачити його в таких проєктах, як “Холостяк”, “Холостячка”, “Як вийти заміж”, “Один за всіх”, “Таємниці ДНК”, “Від пацанки до панянки” та інших.

Скільки коштує консультація Андрія Жельветро
Скільки коштує консультація Андрія Жельветро

Розцінки на свої консультації лікар оприлюднив на власному сайті. Так, одна зустріч з Жельветро тривалістю година коштує 1000 гривень. Також Андрій практикує онлайн-прийоми за ціною в 100 доларів та VIP-супровід для ділових людей, за який доведеться щоразу викладати мінімум тисячу доларів.

Вартість консультації Наталії Холоденко

Наталія Холоденко теж знайома публіці за участю в популярних телешоу. Крім цього, вона дає майстер-класи і працює особистим психологом, консультуючи людей з усього світу. В інтерв’ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що її бізнес-консультація коштує 500 євро, а звичайна – 250.

Наталія Холоденко у себе в офісі
Наталія Холоденко назвала вартість свого прийому

Скільки бере за прийом Дмитро Карпачов

Дмитро Карпачов, мабуть, один з найвідоміших на вітчизняному телебаченні експертів з психології. На його рахунку безліч соціальних проєктів, включаючи “Кохана, ми вбиваємо дітей”, “Вагітна у 16”, “Врятуйте нашу сім’ю”. З ним також дружить Наталія Холоденко. Ще у Дмитра є онлайн-школа для батьків, яка, за його словами, приносить більше прибутку, ніж робота на ТВ.

Дмитро Карпачов на інтерв'ю
Скільки коштує консультація Дмитра Карпачова

В YouYube-шоу Анни Олицької Карпачов заявив, що він меркантильна і фінансово орієнтована людина, а його прийом коштує 400 доларів.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.