32-річна Ольга Мартиновська видала всю правду про свою вагітність: вирішила більше не приховувати живіт (ФОТО)

Таємниця союзу Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського досі не дає спокою багатьом прихильникам цих відомих кулінарів. Невже таки разом?

Ольга Мартиновська. Ця яскрава зірка – одна з небагатьох, кого прославила не сцена, а кухня. Завдяки проєкту “МастерШеф” вона здобула не тільки знання про всі смаки та страви на світі, а й популярність.

Мабуть, перемога у третьому сезоні могла б так і лишитися для Ольги найяскравішою подією у житті, якби не звістка, що робить кожну жінку щасливою. Мартиновська дізналася, що чекає дитину. Для світлини знаменитість вбралася у весільну сукню.

Ольга Мартиновська видала всю правду про свою вагітність

Це пам’ятне фото назавжди закарбується у спогадах зірки, адже тоді у 2015 році вона не лише була при надії, а й виходила заміж за коханого чоловіка. З натхненням розповідала кулінарка в інтерв’ю про те, що нарешті знайшла людину, що її завжди підтримає та зрозуміє.

Втім, перший шлюб не виявився міцним, а обранець Іван Кобець не став справжньою половинкою. Донька ж після розлучення батьків лишилася з мамою. Дівчинка вже підросла та з радістю позує разом з ненькою для соціальних мереж.

Ольга Мартиновська з дочкою Вірою
Ольга Мартиновська з дочкою Вірою

Що відомо про роман Мартиновської та Ярославського?

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський – пара загадкова. Їхні стосунки – справжня інтрига для шанувальників, які постійно бачать спільні світлини та натяки на роман. Втім, зірки надійно у секреті тримають те, що пов’язує їхні серця.

Та все ж таки емоцій і почуттів не приховати. По Володимиру видно на фото, як тягнеться його душа до колежанки. А її усмішка видає всю правду про симпатію та потенційне кохання до вірного друга і надійної опори.

Що ж побажаємо цій парі щастя та взаєморозуміння!

Схожі статті