Як склалося життя головних героїв серіалу “Бригада”: хто побудував кар’єру, а хто – пропив

Цього року кримінальній кіноісторії "Бригада" виповнилося 18 років.

У історії про банду Саші Білого знялися як вже відомі на той час актори, так і ті, кому ролі у картині принесли популярність і нові ролі.

Після головної ролі у серіалі “Бригада” до Сергія Безрукова прийшла слава і його почали запрошувати у такі картини як “Майстер і Маргарита” (роль Ієшуа), “Відділок”, “Азвзель”. Найзнаковішою роллю актора стала роль Володимира Висоцького у фільмі “Висоцький. Дякую, що живий”.

Сергій Безруков у ролі Висоцького
Сергій Безруков у ролі Висоцького

До цього Сергій Безруков грав у театрі “Табакерка”. А згодом заснував свою рок-групу “Крестный папа”.

До зйомок у “Бригаді” актриса Катерина Гусева грала у театрі Норд-Ост. Але і з початком зйомок вона не покинула роботу на сцені. За словами самої Катерини Гузеєвої, вона особливо не вчитувалася у сценарій, а забрала аркуші зі своїми репліками.  Відтоді у неї почалося нове подвійне життя.

Катерина Гусева
Катерина Гусева

Після зйомок у серіалі акторка знялася у серіалах “Людина, яка знала все”, “Тонкий лід”, “А. Л. Ж. И. Р” і у фільмі “На Верхній Масловці” з Алісою Френдліх.

Для Дмитра Дюжева роль у серіалі стала знаковою, але разом з тим і трагічною. Справа в тому, що за два роки до виходу серіалу у актора від раку померла 12-річна сестра, а згодом наклав на себе руки і батько. Він не зміг пережити смерть доньки і перерізав собі вени. Через рік після цього у Дмитра Дюжева від інфаркту міокарда померла мама. На той час актора підтримувала бабуся.

Серіал був не першою роботою актора. До цього він знімався у фільмі 24 години” і грав у ТЮЗі.

Під час зйомок актор здружився з Сергієм Безруковим і досі бере участь у його театральних постановках.

Дмитро Дюжев
Дмитро Дюжев

Андрій Панін прийшов у команду “Бригади” вже відомим актором. На момент зйомок він зіграв у картинах “Мама, не сумуй”, “Кордон. Тайговий роман” і “Каменська”. Після серіалу Андрій Панін продовжив акторську кар’єру і знімався у стрічках “Останній бронепоїзд”, “Морфій”, “Сволочі”. А однією з останніх його ролей стала роль доктора Ватсона у новій версії “Шерлока Холмса”.

Про нагороди актор так і не довідався, оскільки помер за нез’ясованих обставин. Дехто вважає, що йому дуже добре вдавалися ролі негідників і психічно неврівноважені люди не розділяли самого актора і образ на екрані.

Андрій Панін
Андрій Панін

Володимир Вдовиченков знімався у багатьох відомих картинах “Марш Турецького”, “Президент і його онука”, “Бумер”. Після “Бригади” актора запросили у картину “Параграф 78”, “Левіафан” та інші.

На відміну від акторської кар’єри особисте життя актора склалося не дуже вдало.

Володимир Вдовиченков
Володимир Вдовиченков

Павло Майков з дитинства був впевнений, що стане зіркою. У цьому його підтримувала зведена сестра співачка Анастасія Стоцька. До зйомок у серіалі “Бригада” актор закінчив ГІТІС, працював у театрі “Сфера” і знявся у мюзиклі “Метро”.

Після ролі Бджоли у “Бригаді” актор знявся у понад 40 картинах. Павло Майков спершу пишався роллю у серіалі, але потім почав її соромитися. Він вважав, що серіал посприяв розвитку криміналу в країні.

Павло Майков
Павло Майков

Як би там не було, серіал приніс славу багатьом акторам, що зіграли у ньому головні ролі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.