55-річна Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль: пишна зачіска і накидка з пір’ям (ФОТО)

Відома українська акторка Ольга Сумська, яка завжди славилася своєю вродою та харизмою кардинально змінила стиль. Як зараз виглядає акторка, дізнайтеся в нашій статті.

Роки ідуть, а Ольга Сумська залишається все такою ж привабливою, харизматичною та бажаною жінкою. Акторка — одна з символів справжньої жіночої вроди в українському шоу-бізнесі. Тисячі чоловіків мріють про зустріч з цією красунею, яка не припиняє радувати прихильників новими ролями. Знаменитість тримає себе у прекрасній формі і не збирається в давати свій вік зовнішнім виглядом.

Саме заради нової героїні Олі Сумській довелося перевтілитися та кардинально змінити свій стиль.

Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль

Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль. Кадр з нового фільму

20 січня у кінотеатрах країни стартує показ романтичної комедії “Любов і Блогери”. Саме в ній акторка зіграла роль цікавої та дещо епатажної Тамари Павлівни.

Сама Ольга Сумська зазначила, що їй було дуже цікаво перевтілитися у цю сильну та впевнену у собі жінку. І варто відмітити, що в неї вийшло абсолютно точно зобразити її. Хоча в акторських талантах акторки вже давно ніхто не сумнівається. Її вміння передавати емоції одним голосом чого тільки варті!

Ольга Сумська відрізала волосся та кардинально змінила стиль. Кадр з фільму

Нагадуємо, нещодавно Ольга та Наталія Сумські дали інтерв’ю, в якому зазначили, що ніякого конфлікту між ними немає. Після низки дивних розмов з пресою про їхні стосунки зіркові сестри вирішили спростувати чутки про сварку та зазначили, що між ними задовільні взаємини.

Однак, публіка відреагувала на цю заяву не однозначно і після скарг сестер одна на одну не поспішає вірити.

Схожі статті