Екс-Борис Апрель назвав, хто вигнав його з шоу-бізнесу: “Зради, маніпуляції, погрози” – Могилевська, і не тільки

Співачка-трансгендер Zi Faamelu, яка раніше була Борисом Апрелем, розповіла, хто з зірок зіпсували їй кар'єру у 2009 році, коли вона потрапила на Фабрику зірок.

Українські глядачі добре запам’ятали ніжного хлопця Бориса Апреля, який добре співав і був неймовірно приємно людиною. Аудиторія нетерпляче чекала на хіти від нього, але успішної кар’єри він так і не збудував і дуже скоро зник з екранів. Аж через 10 років він знову з’явився перед глядачами вже жіночому тілі та новим образом. І поки фанати намагаються звикнути до нового Бориса Апреля, він повідав речі, які можуть добряче зіпсувати репутацію Могилевської та Бадоєва.

Екс-Борис Апрель назвав, хто вигнав його з шоу-бізнесу

Так, щоб розповісти правду Zi не шукала авторитетне видання, а повідала її прямо на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

“Могилевська була подругою Бадоєва і перебувала в частці від прибутку з Барських, тому погодилася на це, тим самим переставши займатися мною як продюсер. З кліпу “Космос прийом” і стався розкол. Бадоєв мені зняв зовсім не те, про що ми всі домовлялися, і результат усю команду привів у тихий жах. Звичайно, всі знали, чому так робилося, але мовчали в ганчірочку,” – ділиться спогадами артистка повідомляє Афіша.

Дівчина не скупилася на вирази і вважає, що Могилевська та Бадоєв навмисне загубили його кар’єру.

Екс-Борис Апрель назвав, хто вигнав його з шоу-бізнесу

Також співачка відмітилв, що ситуація була настільки поганою тому, що поруч не було людини, яка могла б пояснити дитині, що відбувається.

“Але на той момент 18-річній дитині було дуже боляче. Зрада, маніпуляції, погрози, постійні тривоги”

Зараз Зі запевняє, що шоу-бізнес дуже несолодке місце і мовчати про це не збирається.

Схожі статті