Що відомо про таємного сина Дана Балана: молдовський красунчик приховував хлопчика, щоб не ранити Тіну Кароль

Молдовський красунчик Дан Балан постійно приховує особисте життя. Співак ніколи не розповідає про свої романи, однак, за чутками, артист був одружений і навіть має сина.

Дан Балан залишається одним із самих загадкових артистів у шоу-бізнесі. Молдовський красунчик просто-таки увірвався в українські хіт-пари ще на початку нульових, водночас він підкорював і світові чарти – тож ім’я Дана відоме далеко за межами його рідної країни. Разом із тим артист записував спільні треки з українськими зірками, зокрема Вірою Брежнєвою.

У 2019 році Балан підкорив вітчизняне телебачення, ставши зіркою “Плюсів”. Виконавець зайняв одне із тренерських крісел на шоу “Голос країни”. А в 2020 році мільйони телеглядачів дивилися передачу не лише через учасників, а й через бурхливий роман Дана з його колегою – співачкою Тіною Кароль. Ця парочка водночас змагалася у ролі наставників та будувала стосунки, про які офіційно вони так і не заявили – проте залишали чимало натяків.

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Пізніше виявилося, що кохання Кароль і Балана було просто вигадкою продюсерів “Голосу країни”, щоб зробити його цікавішим. Але навіть після цього зізнання у цієї пари залишилися тисячі прихильників, які все ще вірять у кохання між артистами.

Насправді Дан ніколи не коментує свого особистого життя. Проте відомо, що ще до всесвітньої популярності виконавець був одружений. Його обраницею була Елла Крупеніна – про неї відомо небагато. Балан познайомився з нею ще в юні роки. Дівчина навіть народила коханому сина Алана, якого сам артист ніколи не показує публіці.

Що відомо про таємного сина Дана Балана
Що відомо про таємного сина Дана Балана

У 2009 році батьки Алана розійшлися. Причиною такого рішення назвали постійні ревнощі за сторони Крупеніної, яка не могла стримувати емоцій, коли чоловік почав ставати знаменитим. Чи спілкується Дан зараз із сином – невідомо.

Схожі статті