Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: секрет стосунків Альоші і Тараса Тополі, Дантеса і Дорофеєвої та інших

За статистикою, представникам сфери шоу-бізнесу рідко вдається зберегти міцні стосунки та сім'ї - справа у частих гастролях та постійній увазі публіки. Однак є ті виключення, які доводять, що кохання живе набагато більше, ніж три роки.

Надя Дорофеєва та Володимир Дантес

Володимир Дантес і Надя Дорофеєва
Володимир Дантес і Надя Дорофеєва

Екс-солістка гурту “Время и Стекло” Надя Дорофеєва та співак Володимир Дантес – молоді представники українського шоу-бізнесу. Але вони доводять, що нове покоління також уміє кохати та будувати родини. Пара разом вже майже 9 років, а у шлюбі – більше шести. Володимир розповідав, що вже у перший день знайомства зрозумів, що Надя рано чи пізно стане його дружиною. Спільних дітей у подружжя поки що немає, але вони зізнаються, що в планах на майбутнє у них є й малюки.

Павло та Марина Зіброви

Павло Зібров та дружина
Павло Зібров та дружина

Павло та Марина Зіброви – справжні руйнівники міфу про те, що кохання живе три роки. Це подружжя разом уже майже 30 десятиліття, у них є спільна донька. До знайомства в обох за плечима вже було по одному розлученню, однак доля об’єднала їх недаремно. Павло й досі зізнається, що романтика між ними не зникає й досі – кожен рік до дня всіх закоханих він робить своїй дружині особливий подарунок  — романс.

Тарас Тополя та Альоша

Альоша і Тарас Тополя
Альоша і Тарас Тополя

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя та виконавиця Альоша одружилися у 2013 році. З того часу вони зізнаються, що з кожним роком їхнє кохання стає лише міцнішим. Разом зіркове подружжя виховує трьох малюків – двох синів та донечку.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Заради актора Віталія Борисюка Ольга Сумська полишила свого першого чоловіка Євгена Паперного. Актриса зізнавалася, що це було бурхливе та скандальне розлучення, однак воно було того варте. У шлюбі разом із Борисюком Ольга вже 25 років, у них народилася спільна донька Анна.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Ще одна міцна пара українського шоу-бізнесу – телеведуча Маша Єфросиніна та бізнесмен Тимур Хромаєв. Ці двоє познайомилися випадково, коли Марія просто купувала воду. За 18 років спільного життя вони встигли взяти річну паузу в стосунках, однак зрозуміли, що не можуть один без одного. У Маші та Тимура є син і донька.

Схожі статті