Що відомо про розлучення Марічки Падалко: телеведуча полишила обранця після 15 років спільного життя. Деталі

Легендарна ведуча "плюсів" Марічка Падалко тривалий час приховувала особисте життя. Втім, вдалося вияснити, одну цікаву деталь у її біографії. Виявляється вона вже встигла розлучитися.

Яскрава картинка сімейного життя завжди приваблює фанатів. Хочеться вірити, що у глиб нашого шоу-бізнесу все добре не лише у кар’єрі, а й в особистих справах. Часто кумири надихають своїм прикладом прихильників.

Марічка Падалко з родиною
Що відомо про розлучення Марічки Падалко

Головна гордість Марічки Падалко – це звісно, її родина. Артистка завжди хвалиться яскравими світлинами зі своїми дітками та коханим чоловіком.

Втім, мало хто знає, що за глянцевим зображенням радісного сімейної буденщини приховується непроста правда. Виявляється телеведуча пережила розлучення.

Чому Марічка Падалко розірвала свій шлюб?

Вибір партнера – завжди нелегко. Всім, і жінкам, і чоловікам хочеться, аби шлюб був щасливий та бажано на все життя. Марічка Падалко прожила у шлюбі 15 років. З обранцем познайомилася у дуже юному віці. Разом проходили етап вибору професії, перших кроків у кар’єрі.

Що відомо про розлучення Марічки Падалко

Імені свого чоловіка ведуча ніколи не називає. З чим пов’язана таємниця – невідомо. Мабуть, не хоче розбурхати минуле.
Дітей не було. Та у цьому немає вини обранця. Зірка й сама розповідала, що не відчувала себе у ролі матері.

“Зізнаюся, довгий час я взагалі не хотіла дітей. Була переконаною кар’єристкою! Матерінський інстинкт у мене прокинувся ближче до 30-ти. Ось тільки завагітніти я не могла. Фізично я була абсолютно здорова, але дітей у нас із першим чоловіком, з яким ми прожили 15 років, не було”

Цікаво, що після одруження з Єгоров Соболєвим, у 2007 році знаменитість народила первістка. Згодом доля подарувала ще двох діток подружжю. Марічка не приховує, що всім серцем любить діток.

Схожі статті