Як виглядає та чим займається 18-річна донька Олени Кравець: унікальної вроди дівчина на сцену не рветься

Олена Кравець віртуозно поєднала кар'єру та материнство: виростила та поставила на ноги старшу дитину та народила ще 2-х чудових малюків.

Олена Кравець стала одною з найпопулярніших жінок України. Прославилася завдяки своєму почуттю гумору та артистичності. Їй під силу зобразити на сцені політичну фігуру, зіграти у скетчі султаншу та розповісти у стендапі про життя середньостатистичної мешканки нашої країни.

Олена Кравець та її двійнята
Як виглядає та чим займається 18-річна донька Олени Кравець

Втім прихильників цікавить не лише творчий розвиток артистки, а й її особисте життя. Відомо, що в Олени трійко дітей. Старша донечка стала вже справжньою помічницею для мами. Особливо цінною була її підтримка, коли Кравець носила під серцем двійнят. Ця вагітність могла коштувати здоров’я жінці.

Що відомо про старшу доньку Олени Кравець?

Дівчину звати Марія і наступного року вона буде відзначати свій другий ювілей. Народилася донечка у першому та єдиному шлюбі своєї мами (у 2002 Олена вийшла заміж за КВН-щика, який грав разом з нею у команді “95 квартал” Сергія Кравця).

Артистизмом пішла Марія у батьків: вона захоплюється танцями, брала участь у багатьох конкурсах. Та в університеті обрала професію творчу, але не пов’язану з хореографією. Донька Олени вирішила стати піарницею.

До речі, до гарної освіти у неї лежить душа ще з юнацьких років. Кравець-молодшу віддали до престижної Новопечерської школи, що у самому серці столиці.

Як і кожна сучасна дівчина, Марія веде свій особистий блог в Інстаграмі. Вона обожнює створювати креативні світлини, а її підписники знаходять багато спільних рис з її знаменитою мамою. У коментарях захоплено пишуть:

  • “На мамочку схожі”
  • “Красива, як мама”
  • “Копія – мама”

Схожі статті