Тіна Кароль показала, що не дістанеться Дану Балану: прикрила це місце рукою (фото)

Українська співачка і ведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль опублікувала нові чуттєві світлини, від яких фанати в захваті.

Популярна українська співачка і ведуча шоу «Танці з зірками» потішила фанатів новими яскравими світлинами.

Зірка виставила в Instagram фото в неймовірній червоній сукні.

Світлини яскравої одиначки українського шоу-бізнесу дуже чуттєві і сексуальні, і водночас скромні. Тіна Кароль прикрила руками виріз в сукні, однак все-одно продемонструвала струнку ніжку. В цьому платті від французького бренду Alexandre Vauthier Кароль вела восьмий прямий ефір проєкту “Танці з зірками”, а за лаштунками і зробила пікантний фотосет, який згодом опублікувала в соцмережі.

Червона блискуча сукня чудово підкреслила вроду Тіни Кароль, образ співачка доповнила витонченими туфельками в тон сукні. Мокра укладка на волоссі і легкий макіяж додали фото чарівності. Ідеальний образ для фото цього разу Кароль створювала без своєї улюбленої червоної помади.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCGhXr8GhbtA%2F&is_from_rle

На одному з фото зірка демонструє свою улюблену позу: прикриває частину обличчя руками. На іншій світлині співачка мило посміхається.

Фанати оцінили сексуальні знімки зірки, написавши купу захоплених коментарів.

Деякі почали сперечатися, вагітна чи ні Тіна Кароль, адже чутки про її романтичні стосунки з Даном Баланом ходять вже давно.

«Богиня», «Королева червоного кольору», «Це дуже пристрасно, жінка пожежа, несіть воду, занадто гаряче», «Я в нескінченний раз закохалася, Тіна, ти зводиш нас з розуму», «Дуже гарний образ, з присмаком спокуси», – написали захоплені підписники в коментарях до фото.

Зазначимо, що хоча Тіна Кароль рідко публікує оголені фото або фото в білизні, все-одно вважається однією з найсексуальніших зірок українського шоу-бізнесу. Співачці вдається створювати пристрасні образи за допомогою природньої чуттєвості і виразного погляду.

Схожі статті