Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв пішов стопами Хіменеса-Браво і показав себе в душі: все для Нелі Шовкопляс

Популярний український телеведучий та продюсер Єгор Гордєєв опублікував знімок, який дещо відрізняється від попередніх світлин знаменитості.

Відомий український телеведучий та продюсер інфотеймент шоу “Твій день” Єгор Гордєєв ніколи не був активним користувачем мереж. Але останнім часом фанати мають можливість наблизитися до чоловіка, адже він поступово все частіше починає користуватися платформою. У його мікроблозі з’являються різноманітні знімки, пейзажі та міні-твори, в яких чоловік згаменитість себе аудмторіі з незвіданої сторони.

Єгор Гордєєв ніжно притулився до Шовкопляс і не залишив сумнівів щодо своїх почуттів
Єгор Гордєєв пішов стопами Хіменеса-Браво і показав себе в душі

Єгор Гордєєв пішов стопами Хіменеса-Браво і показав себе в душі

Тому не дивно, що на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram почали з’являтися не постановні кадри, які роблять фотографи “Сніданку з 1+1”, а більш живі, непідробні знімки. Нещодавно він оприлюднив світлину, яку зробив у душовій кабіні, але на відміну від Ектора Хіменеса-Браво, своїх підписниць він не дражнить, а показав лише голову.

Публікація сподобалася користувачам мережі, які активно почали лайкати та коментувати пост. Втім, Неля Шовкопляс проігнорувала оновлення на сторінці її колеги. Нагадуємо, що не дивлячись на хімію, між телеведучими, яку постійно помічають глядачі, Єгор — затятий холостяк, якому роками вдається приховувати подробиці свого особистого життя, а Неля Шовкопляс навпаки сімейна людина, любляча мати та вірна дружина. Безкінечні спроби користувачів засватати зірку плюсів за продюсера закінчується черговими фіаско, але принаймні їхня дружба продовжує тішити фанатів телепрограми, адже не псується через тиск аудиторії.

Схожі статті