Віктор Павлік віддає квартиру колишній, а Катя Репяхова почала вже економити на обіді: “Дешево та сердито”

Віктор Павлік і Катя Репяхова завжди наголошують, що їх шлюб є щасливим. Втім, ідилію зруйнували життєві обставини, у яких подружжя прощається з житлом.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова – саме та пара, яку найбільше обговорюють у мережі. Так склалося через те, що скандальне розлучення артиста було винесено на публічне обговорення, а новою дружиною стала його співробітниця – концертна директорка.

Та подружжя витримало всі кпини, насмішки та навіть прокльони від абсолютно незнайомих людей. Кохання виявилося сильнішим за випробування долі. Зараз пара виховує свого синочка, який для Катерини став первістком. Та життя підкинуло молодій мамі і татку хлопчика нову біду: через скандал з колишньою дружиною та не вирішене питання щодо колишнього спільного майна, Віктор вирішив продати житло екс-обраниці.

Відомо, що ще бувши у шлюбі з Ларисою Созаєвою, співак купив чималі апартаменти. Виявляється, власних коштів не вистачило і Павлік взяв кредит, який виплачував. Та суперечки навколо власності посилилися та артист вирішив продати квартиру, а виручені кошти передасть колишній коханій.

Віктор Павлік віддає квартиру колишній, а Катя Репяхова почала вже економити на обіді

Катя ж зазначила, що і у цьому випадку її родина лишиться в очах Лариси поганою.

Нині ж молода матуся на фоні цих новин поділилася скромним обідом. На гірськолижному курорті Репяхова змушена їсти не у ресторані, а бути задоволена одним лише хот-догом.

“Мій обід. Дешево та сердито”, – написала дружина Віктора Павліка.

Віктор Павлік віддає квартиру колишній, а Катя Репяхова почала вже економити на обіді

Нагадаємо, що зі своєю концертною директоркою артист одружився у 2020 році. Катя не склала своїх обов’язків навіть під час декрету та продовжила займатися просуванням творчості коханого, а ще присвячує дні власному успішному блогу.

Схожі статті