59-річний Ігор Кондратюк обізвав Ані Лорак “хвойдою”: продюсер більше не добирає слів стосовно співачки

Про конфлікт Ігоря Кондратюка та Ані Лорак відомо вже давно, але на цей раз продюсер навіть не добирає висловів стосовно російської знаменитості.

Напружені стосунки між Ігорем Кондратюком та Ані Лорак тривають більше ніж 7 років. Продюсер, який заслужив в Україні репутацію патріота не залишає шансів співачці відновити свою репутацію та постійно виставляє її в антиморальному світлі. Для зірки вона зрадниця та негідна людина.

Ані Лорак тріумфально повертається в Україну
Ігор Кондратюк обізвав Ані Лорак

Ігор Кондратюк обізвав Ані Лорак

Однак, артистка здебільшого ігнорує випади Кондратюка у свою сторону і замовчує проблеми з ним. Декілька місяців тому чоловік був настільки роздратований концертами Лорак у містах України, що створив петицію для заборони в’їзду для російських виконавців.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк обізвав Ані Лорак

Та коли Кондратюк дізнався про те, що Ані Лорак зібралася в тур містами України, то він не зміг стримати своїх емоцій і прокоментував публікаіцію у соціальній мережі Facebook композитора Олександра Ягольника. Автор переконаний, що концерти Лорак – це перевірка для українців.

Ігор Кондратюк обізвав Ані Лорак. Скріншот коментарів під публікацією Ягольника

Кондратюк залишив у коментарях думку, що тур співачки містами України – це “хвойда-тур”. До обговорення концертів Ані Лорак долучився й репер Олександр Ярмак. Він написав, що “такої запроданки світ не бачив”.

Варто відмітити, що концерт Ані Лорак в Одесі зібрав аншлаг. Повні зали і замотивували артистку повернутися на батьківщину з туром. Тоді Ігоря Кондратюка роздратувала неприємна правда про те, що українці чекають на приїзд їхнього кумира. Ані Лорак поки що ігнорує скандал, який розгорнувся навколо її концертів містами України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.