Дружина 19-річного переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність: “Хоче ще хлопчика”

Майже місяць тому молодий український виконавець Роман Сасанчин став батьком вперше. Його дружина Іванна активно веде власний блог і розповіла в ньому про плани на план. вагітність.

Молода зіркова пара Роман та Іванна Сасанчин нещодавно стали батьками. Хоча дівчина старша за свого чоловіка на декілька років, артист проявив неабияку відповідальність по відношенню до новоствореної сім’ї і начебто поки що не приносив розчарування ані своїй новоспеченій дружині, ані фанатам.

Не так давно Іванні писали про те, що вік хлопця не дозволяє йому зробити сім’ю щасливою. Мовляв занадто юний, ще не на гулявся і нібито вона зіпсувала його життя памперсами. Однак, вона впевнена у своєму обранці і, як виявилося, пара навіть планує другу дитину.

Дружина Романа Сасанчина відповіла, чи дійсно зіпсувала йому життя памперсами
Дружина Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність. Скріншот особистої сторінки і ванни

Дружина Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність

Так, нещодавно Іванна відповіла своїй підписниці на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчину запитали про можливість народження другої дитини, і Іванна зізналася, що Роман хоче хлопчика. Молоді люди подумують здійснити це бажання через 2-3 роки, коли Ліза трошки підросте.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про другу вагітність. Скріншоти особистої сторінки і ванни

Нагадуємо, що первістка дев’ятнадцятирічного переможця проєкту “Голос країни” назвали Елізабет, але звертатися до неї будуть, як до Лізи. Зіркове подружжя поки що знаходиться у Тернополі, Іванна піклується не тільки про рідну доньку, але й про племінницю Міланку, яка вимушена залишатися з тіткою через сімейні проблеми. Тим не менш, Роман та його благовірна планують повернутися до Києва, коли їхня квартира-виграш буде повністю відремонтована.

Схожі статті