56-річний Віктор Павлік покинув молоду дружину у складний для неї час з малюком на руках: Катя вже збирає валізи

Молода дружина Віктора Павліка, яка зараз знаходиться з ним на горнолижному курорті і повідомила про події, які сталися з її сім'єю під час відпочинку.

Катя Репяхова — концертний директор Віктор Франковича, блогерка і його четверта дружина артиста по сумісництву. Після розлучення виконавця з Ларисою Созаєвою, зіркова пара має певні фінансові проблеми, через які багато працює і не впускає жодної можливості добре заробити.

Тому мікроблог Катерини розвивається активно, швидко і успішно. У ньому вона розповідає про своє особисте життя, а також закулісне життя Віктор Франковича.

Віктор Павлік покинув молоду дружину у складний для неї час з малюком на руках

Як відомо, Катя майже завжди супроводжує свого чоловіка на концерти, і лише приватні замовлення ігнорує, адже її присутність там не обов’язкова. Також вони багато подорожують не по роботі. Останні декілька днів вони знаходилися у Прикарпатті разом з маленьким сином Михайлом, якому ледве виповнилося 6 місяців.

Віктор Павлік покинув молоду дружину у складний для неї час з малюком на руках. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Інколи дитина може зіпсувати відпочинок, і це не дивно, адже він дуже маленький. Так сталося і 15 січня, коли Михасик настільки сильно вередував, що не дав мамі поїсти, наробив у ресторані плям і багато плакав.

Тим не менш, Віктор Франкович вирішив не залишатися з дружиною, щоб їй допомогти, і пішов святкувати день народження друга, залишивши кохану у номері. Судячи з усього, Катя відреагувала на це з розумінням. А вже наступного ранку повідомила, що вони з коханим чоловіком збирають валізи, щоб покинути готель.

Нагадуємо, на даний момент відбувається судовий процес між Катею та Ларисоб Созаєвою, в якої вона хоче отримати квартиру, а також моральні збитки за привселюдні образливі вислови.

Схожі статті