32-річна Ксенія Мішина забрала єдиного сина і покинула Україну: після розриву з Еллертом ніхто не тримає

У період зимових канікул Ксенія Мішина вирішила відвідати свою матір та покинула кордони України разом з сином. Як проводить час акторка, дізнайтеся в нашій статті.

Ксенія Мішина ніколи не приховувала, за яких обставин завагітніла сином Платоном і що вийшло з цих стосунків. Після того, як вона розпрощалася з Олександром, їй було дуже важко знайти сили в собі, але тепер вона намагається допомогти іншим жінкам, що застрягли у подібних ситуаціях. Батько хлопчика не цікавиться його життям і його наче не існує.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина забрала єдиного сина і покинула Україну

Знаменитість запевняє, що буде лише рада, якщо Олександр таки зверне увагу на свого нащадка і увійде в його життя. Однак, на даний момент вона єдина відповідає за свого спадкоємця. Тому для неї не склало жодних проблем забрати дитину з України, щоб відвідати матір, яка залишилася жити в Криму.

Ксенія Мішина забрала єдиного сина і покинула Україну

Після довгої дороги акторка та Платон відсипались до обіду, а після пішли на базар “за всякими смаколиками”. Як зізналась Мішина, це програма стандарт. Про це стало відомо з її особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

“Як же цінні ці моменти, коли є можливість поспати, особливо в рідному домі, у мамочки”, – поділилась “Холостячка”.

Ксенія Мішина забрала єдиного сина і покинула Україну. Скріншоти особистої сторінки зірки

Мати акторки проживає у тому самому будинку, що й раніше. Тобто Ксенія Мішина повернулася до себе додому.

Варто відмітити, що не так давно у житті зірки сталася велика подія: вона придбала чотирикімнатну квартиру в Києві. А от від купівлі заміського будинку через витрати їй довелося відмовитися. Мішина запевняє, що ця мрія лише відкладена на потім, коли Платон стане дорослішим.

Схожі статті