Не тільки Алла Мазур: 48-річна Наталія Мосейчук повідомила новини з інституту раку і показала, як зараз виглядає

Відома українська телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук вийшла на зв'язок з фанатами з інституту раку, маючи важливу новину, якою поділилася у соцмережах.

Наталія Мосейчук отримала диплом вчительки англійської мови, але її призванням стала журналістика. За роки роботи вона отримала певний статус, завдяки якому має можливість привертати увагу суспільства до важливих проблем. Однією з таких стала тема освіти.

Так зірка “плюсів” створила соціальну ініціативу “Право на світу”, котра показала, що в Україні діти під час лікування в лікарнях не мають можливості продовжувати навчання, тоді як в цивілізованому світі школи в лікарнях є нормою.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук повідомила новини з інститутут раку

Телеведуча регулярно ділиться досягненнями проєкту у соціальних мережах, а цього разу в Інстаграмі Наталії Мосейчук з’явився пост з онкоцентру з добрими новинами:

“Ще один крок до мрії – відкрити “Школу Супергероїв” у дитячих лікарнях по всій країні зроблено! У Національному інституті раку запрацює освітній простір для маленьких пацієнтів. Для майбутнього класу виділено просторе світле приміщення. І ось як виглядатиме майбутня школа – вже готова візуалізація дизайну. З ергономічними індивідуальними партами та стільцям, комфортною зоною відпочинку, а м’які пуфи прямо в класі, стельові світильники з нестандартним розміщенням та додаткова підсвітка вздовж однієї зі стін є його родзинками”.

Публікацію журналістка доповнила серією фото, зроблених у вже відкритих школах, а також ілюстраціями, як виглядатиме новий освітній простір в інституті раку.

Зауважимо, що тема онкозахворювань для колективу каналу 1+1 особливо вразлива, адже у 2019-му про боротьбу з раком повідомила Алла Мазур, якій, на щастя, вдалося виявити хворобу вчасно і успішно вилікуватися.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.