40-річний Сергій Притула показав, як йому живеться за кордоном без трьох дітей під боком: “Політик відпочиває”

Відомий український телеведучий, шоумен, волонтер і політик Сергій Притула покинув Україну та показав, як йому живеться за кордоном без трьох дітей під боком.

Сергій Притула – зірка Нового каналу, без якого неможливо уявити такі популярні проєкти, як “Хто зверху?”, “Суперінтуїція”. Також він поповнив суддівський склад перезапуску шоу “Україна має талант” разом з Ксенією Мішиною та Євгеном Котом. Окрім своєї діяльності на телебаченні, герой статті є волонтером і політиком. У 2019 році він балотувався в народні депутати від партії “Голос”, а наступного року висунув власну кандидатуру на пост мера Києва.

Сергій Притула покинув Україну без дітей

Про усі новини зі свого життя Притула розповідає фанатам у соціальних мережах. Саме звідти й стало відомо, що нещодавно він покинув Україну разом з дружиною, але без дітей, яких у нього троє – син Дмитрик від першого шлюбу та донечки Соломія і Стефанія від нинішнього. Зауважимо, що з колишньою дружиною Сергій має чудові стосунки, тож спільна дитина живе то в мами, то в тата.

Сергій Притула з дружиною Катериною покинув Україну без дітей

Так, з країни шоумен виїхав разом з коханою Катериною. Це його подарунок обраниці на день народження – відпустка тільки для них двох. Пара вирушила до Мексики, звідки публікує нові фото. Цього разу в Інстаграмі Притули з’явився кадр, зроблений на тлі піраміди Чічен-Іца.

“Збирались у відпустку. Дружина каже: “Хочу на піраміди”. Прилетіли, дивимось. Каже: “То не ті”. Як вгодити, вже не знаю!”, – пожартував Сергій.

Коментатори розділилися на два табори – одні бажають парі чудового відпочинку, інші обурені тим, що Притула як лідер громадської думки не коментує повернення Петра Порошенка в Україну:

  • “Які ви красиві! Гарного відпочинку!”;
  • “Лара Крофт та Індіана Джонс у відпустці”;
  • “Дівчата, вони такі”;
  • “Політик відпочиває… Сподівалася вас побачити в Жулянах поряд з Рудик”;
  • “Сьогодні такі події в країні, що ж ви не коментуєте, лідер громадської думки?”, – пишуть підписники.
Сергій Притула покинув Україну без дітей
Сергій Притула покинув Україну без дітей

Схожі статті