Співачки, які розучилися старіти: секрети молодості Тіни Кароль, Олі Цибульської, Ірини Білик та інших

Зіркові красуні ретельно бережуть свої секрети молодості. Як же нашим поп-дівам вдається так довго залишатися моложавими та виглядати приголомшливо?

Старість – не радість, але у сучасному світі багато хто навчився відтягувати неприємні процеси птозу шкіри та появи зморшок. Українські знаменитості мають багато секретів молодості. Ось, наприклад, Тіна Кароль знайшла свій рецепт у йозі та стоянні на гвіздках. Східні практики дійсно стимулюють кровообіг, що допомагає своєю чергою наситити клітини киснем та корисними мікроелементами. Крім цього, поп-діва завжди проповідує здоровий спосіб життя і не забуває нагадати про своє корисне харчування.

Співачки, які розучилися старіти: секрети молодості Тіни Кароль

А нестаріюча Ніна Матвієнко вдається до народних традицій. Зірка, яка співає наче соловейко, викочує обличчя яєчком, аби воно виглядало свіжим та моложавим. Своїм секретом зірка поділилася на Великдень. Дивлячись на зрілу вроду народної улюблениці, можна й дійсно повірити у це.

Ніна Матвієнко
Співачки, які розучилися старіти: секрети молодості Ніни Матвієнко

Таїсія Повалій взагалі у 2009 році знайшла еліксир молодості. Сталося це на китайському острові Хайнань. Під час відпочинку, знаменитість зайшла в один із салонів краси. Там, побувавши на процедурі приймання ванн зі спеціальними травами, співачка зрозуміла, що її шкіра стала пружнішою, як у немовляти. Чудеса й тільки!

Таїсія Повалій без обручки на руці притиснулася до молодого красеня
Співачки, які розучилися старіти: секрети молодості Таїсії Повалій 

Оля Цибульська, своєю чергою, демонструє, що вона – не з тих жінок, хто фанатично слідкує за своєю зовнішністю. Втім, співачка часто балує себе морськими курортами, свіжим повітрям та розкішними стравами, а ще відмінним настроєм.

Оля Цибульська стрімко набрала вагу
Співачки, які розучилися старіти: секрети молодості Олі Цибульської

Хто-хто, а Ірина Білик таки знайшла молодильні яблучка. Знаменитість не розповідає, у чому ж її секрет, але у 51 рік абсолютно не мати зморшок – це велике досягнення для будь-якої дами.

Ірина Білик  показала Юрія, з яким живе разом з сином
Співачки, які розучилися старіти: секрети молодості Ірина Білик 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.