Усі жінки Володимира Кличка: моделі, спортсменки та американська дружина, яка скинула на боксера маленьку доньку

Відомий український боксер Володимир Кличко, який прославився на весь світ завдяки своїм спортивним досягненням, справжній ловелас. На його рахунку і моделі, і акторки, і спортсменки.

Володимир Кличко має фанатів з усього світу, які цікавляться не лише його кар’єрою, а й особистим життям. Виявилося, що воно у боксера доволі бурхливе.

Перший шлюб Володимира Кличка

Під вінець Кличко пішов, коли йому ще не було і 20 років. Дружиною спортсмена стала київська модель Олександра Авізова. Вона за нього старша і вже мала дитину від минулих стосунків, що анітрохи не бентежило Володимира.

Перша дружина Володимира Кличка Олександра Авізова
Перша дружина Володимира Кличка Олександра Авізова

Молоді розписалися без пишного весілля, Кличко взагалі прийшов до РАГСу в джинсах. Зрештою шлюб протривав півтора роки, а зруйнували його побутові проблеми і непорозуміння.

Романи Володимира Кличка з моделями, спортменками і навіть пілотесою

В Нью-Йорку боксер познайомився з українською моделлю Діаною Ковальчук. Сам Кличко зізнавався – це жінка-мрія, а їхні стосунки були казковими, допоки вони не скоїли помилку та поставили їх на паузу, однак розійшлися назавжди.

З німецькою гімнасткою Магдаленою Бржеською українець познайомився на Олімпіаді у 1996 році. Зірок часто бачили разом, проте достовірно невідомо – пов’язувала їх дружба чи щось більше.

Усі жінки Володимира Кличка
Усі жінки Володимира Кличка

Фотомодель Олена Гербер була дівчиною Володимира протягом року. Увесь цей час боксер просив її не розповсюджуватися про роман в пресі, так він зрештою і закінчився.

Усі жінки Володимира Кличка
Усі жінки Володимира Кличка

З чеською топ-моделлю Кароліною Курковою Кличко навпаки навіть знявся для обкладинки модного глянцю, але й ці стосунки довго не протривали.

Усі жінки Володимира Кличка
Усі жінки Володимира Кличка

Також спортсмен мав доволі скандальні відносини з пілотесою Мариною Ернандес. Коли вони познайомилися, дівчина зустрічалася з відомим футболістом, та Володимиру вистачило величезного букету троянд, щоб Марина почала жити з ним.

Подейкують, вплив Ернандес на Кличка не подобався його промоутеру з точки зору кар’єри. Тоді пішли чутки, що Марина таємно зійшлася з колишнім. В результаті пара розпалася.

Усі жінки Володимира Кличка
Усі жінки Володимира Кличка

Американська дружина Володимира Кличка

Єдина жінка в житті спортсмена, яка зробила його батьком – голівудстка акторка Хайден Панеттьєр. У 2013-му вони заручилися, а у 2014-му на світ з’явилася їхня донечка Кая-Євдокія.

Американська дружина Володимира Кличка
Американська дружина Володимира Кличка

Втім, офіційною дружиною Кличка Хайден так і не стала – після 9 років стосунків вони розійшлися. Причому дитину забрав на виховання Володимир. З роллю батька-одинака він справляється на відмінно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.