Син Софії Ротару суворо заявив, що його донька не вийде заміж за мільйонера Жданова: “Ніхто нікуди не виходить”

Син Софії Ротару Руслан дав ексклюзивний коментар, в якому спростував чутки про весілля своєї єдиної доньки Соні. Чи насправді дівчина не збирається заміж?

Два роки тому мережею розповзлися чутки, що єдина онучка Софії Михайлівни Ротару Соня перебралася з Лондону до Нью-Йорку не просто через модельну кар’єру. Там на неї чекав її новий коханий Денис Жаданов, спеціаліст з IT-технологій та мільйонер. З якоїсь причини преса вирішила, що Соня має намір вийти заміж за нового обранця, а розмови про їхнє весілля не вщухали більше року.

Софія Євдокименко і Денис Жданов
Син Софії Ротару суворо заявив, що його донька не вийде заміж за мільйонера Жаданова

Дівчині навіть вдалося заінтригувати публіку фотографіями з церемонії, які згодом виявилися світлинами з чужого свята. Пара просто відвідала весілля друзів.

Син Софії Ротару суворо заявив, що його донька не вийде заміж за мільйонера Жаданова

Нещодавно дівчина засвітила діамантову каблучку за 10 тисяч доларів, і журналісти переполошилися, вважаючи, що заміжжя зіркової онучки не за горами. Представники платформи Сегодня зв’язалися з Русланом Євдокименко і дізналися, коли ж пара планує поставити штамп у паспорті. Виявилося, що насправді таких планів просто немає.

Слфія Ротару і Руслан Євдокименко
Син Софії Ротару суворо заявив, що його донька не вийде заміж за мільйонера Жаданова

“Ніхто нікуди не виходить, – засміявся продюсер. – Раджу всім менше слухати чутки та плітки”, – заявив син Софії Ротару.

Варто відмітити, що рік тому Софія Ротару також говорила про те, що нібито вважає, що її онучка занадто молода для того, аби думати про весілля. Мовляв, у них в сім’ї дуже високі стандарти стосовно шлюбу, а Софії ще необхідно побудувати кар’єру та встати на ноги, а не думати про подібні речі.

Схожі статті