16-річна дочка Олі Полякової показала рідкісне фото свого хлопця-красеня з довгим волосся: “Куди мама дивиться”

Старша донька співачки Олі Полякової Маша похизувалася у мережі кадрами зі своїм новим бойфрендом. Щоб побачити, як виглядає обраниць юної дівчини - читайте далі.

17 січня епатажна українська співачка Оля Полякова відсвяткувала свій 43 день народження. На честь свята зірка вітчизняної естради організувала яскраву вечірку, куди запросила близьких друзів, родину та колег по сцені.

Головними гостями, звісно, залишалися її чоловік, бізнесмен Вадим Поляков, та дві доньки – Маша та Аліса. Старшенька Марія змогла здивувати не лише свою маму, а й усю мережу. 16-річна красуня з’явилася на святі у компанії свого нового молодого чоловіка, якого звати Данилом.

Маша Полякова показала свого хлопця
Маша Полякова показала свого хлопця

Полякова-молодша для дня народження мами обрала яскравий червоний костюм у чоловічому стилі та чорну краватку, яку одягла без сорочки, поверх топу. Свій образ дівчина доповнила строгою зачіскою – високим хвостом на потилиці.

А от її бойфренд одягнувся більш скромно. Данило прийшов у чорних джинсах, білій футболці та накинув зверху клітчату сорочку. Більше уваги привернула його зачіска – досить довге волосся, яке молодий чоловік не збирає у хвіст, а носить розпущеним.

Маша Полякова показала свого хлопця
Маша Полякова показала свого хлопця

Парочка зробила декілька спільних кадрів на святі. Маша та Данило не соромилися цілуватися на камеру та показувати свої почуття один до одного. Дехто з користувачів мережі не зрозумів такої відкритості та обурився у коментарях до фото:

  • “Куди мама та тато дивляться. Жах”;
  • “Опа, опа, попалися”, – пишуть підписники.

Дехто особливо обурився через незвичну зовнішність обранця Маші, точніше його зачіску:

  • “Це хлопець чи дівчина поряд? Не розумію”;
  • “Світ перевернувся”;
  • “Маша, тобі залишилося лише признати себе хлопцем”, – такі коментарі з’явилися на сторінці Марії під фотографією з її бойфрендом.

Проте багато-хто порадів за молодих людей та залишив компліменти парі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.