16-річна дочка Олі Полякової показала рідкісне фото свого хлопця-красеня з довгим волосся: “Куди мама дивиться”

Старша донька співачки Олі Полякової Маша похизувалася у мережі кадрами зі своїм новим бойфрендом. Щоб побачити, як виглядає обраниць юної дівчини - читайте далі.

17 січня епатажна українська співачка Оля Полякова відсвяткувала свій 43 день народження. На честь свята зірка вітчизняної естради організувала яскраву вечірку, куди запросила близьких друзів, родину та колег по сцені.

Головними гостями, звісно, залишалися її чоловік, бізнесмен Вадим Поляков, та дві доньки – Маша та Аліса. Старшенька Марія змогла здивувати не лише свою маму, а й усю мережу. 16-річна красуня з’явилася на святі у компанії свого нового молодого чоловіка, якого звати Данилом.

Маша Полякова показала свого хлопця
Маша Полякова показала свого хлопця

Полякова-молодша для дня народження мами обрала яскравий червоний костюм у чоловічому стилі та чорну краватку, яку одягла без сорочки, поверх топу. Свій образ дівчина доповнила строгою зачіскою – високим хвостом на потилиці.

А от її бойфренд одягнувся більш скромно. Данило прийшов у чорних джинсах, білій футболці та накинув зверху клітчату сорочку. Більше уваги привернула його зачіска – досить довге волосся, яке молодий чоловік не збирає у хвіст, а носить розпущеним.

Маша Полякова показала свого хлопця
Маша Полякова показала свого хлопця

Парочка зробила декілька спільних кадрів на святі. Маша та Данило не соромилися цілуватися на камеру та показувати свої почуття один до одного. Дехто з користувачів мережі не зрозумів такої відкритості та обурився у коментарях до фото:

  • “Куди мама та тато дивляться. Жах”;
  • “Опа, опа, попалися”, – пишуть підписники.

Дехто особливо обурився через незвичну зовнішність обранця Маші, точніше його зачіску:

  • “Це хлопець чи дівчина поряд? Не розумію”;
  • “Світ перевернувся”;
  • “Маша, тобі залишилося лише признати себе хлопцем”, – такі коментарі з’явилися на сторінці Марії під фотографією з її бойфрендом.

Проте багато-хто порадів за молодих людей та залишив компліменти парі.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.