74-річна Софія Ротару оплакує близьку людину: співачка розповіла, яку втрату ніколи не зможе прийняти її серце

20 січня — найсумніший день в році для Софії Михайлівни. Вона оплакує близьку та кохану людину, про що не мовчить і відкрито ділиться своїми емоціями з фанатами.

20 років назад із життя пішов чоловік Софії Михайлівни Ротару, людина, яка допомогла їй на важкому шляху до популярності та визнання — Анатолій Євдокименко. Історія кохання юної українки, яка мріяла стати зіркою та закоханого до безтями молодика знайома усім, але не припиняє дивувати своєю фантастичністю.

Весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка
Софія Ротару оплакує близьку людину

Так, Анатолій побачив свою кохану вперше на обкладинці журналу і вже тоді зрозумів, що не хоче відпускати цю жінку.

Софія Ротару оплакує близьку людину

Кілька років він намагався добитися уваги артистки і врешті-решт йому це вдалося. Вони одружилися, а згодом Софія захотіла дитину. Анатолій, який повністю поринув у роботу, не був готовий до батьківства, але легенда естради його обхитрила, заявивши, що вже виношує маля. А буквально через декілька місяців вона дійсно завагітніла єдиним спадкоємцем Русланом.

Вони жили душа в душу понад 30 років, а потім стався інсульт. Софія Михайлівна розуміла, що дні її коханої людини скорочуються, і необхідно бути поруч з ним. Коли вона була в гастролях, їй подзвонили і повідомили, що стався наступний інсульт. Артистка була настільки вражена втратою свого чоловіка, що на півроку зникла зі сцени. Говорили, що вона вже не повернеться, не знайде в собі сил. Але завдяки сину, вона змогла стати на ноги.

Сьогодні, 20 січня, у річницю смерті Анатолія вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram світлину свого покійного чоловіка, щоб нагадати про нього іншим. До яскравої фотографії вона додала емодзі розбитого серця.

Софія Ротару оплакує близьку людину

Уся країна співчуває легенді естради.

Схожі статті