Малолітній син Влада Ями зірвав куш та зробив сім’ю багатою: легка рука Леона заробила чималеньку суму в Америці

Хореограф Влад Яма разом із родиною відпочиває за океаном. Танцюрист і його дружина Ліліана показують маленькому сину Леону місцеві розваги та відвідують заклади розваг.

Влад Яма та Ліліана вирішили поїхати у довгу мандрівку Америкою. Щасливе подружжя відправилося у подорож разом із семирічним сином Леоном. Зараз сімейство досліджує різні місцевості, вивчає американські традиції та розваги.

У своєму особистому блозі зірковий хореограф регулярно ділиться своїми враженнями від заокеанської країни та показує фото та відео з сімейної відпустки. В один із днів пара разом із сином вирішили відвідати місцевий розважальний заклад, де можна пограти в різні автомати та ігри.

Влад Яма разом з малим сином зірвав куш в Америці
Влад Яма разом з малим сином зірвав куш в Америці

Яма показав, як Леон разом із мамою грається в автомати, а потім в одну із настільних ігор. По кадрах помітно, що в Америці зараз суворий карантин, адже Ліліана знаходилася біля автоматів у масці. Пара полетіла до Штатів ще до Нового року й саме тут зустріла 2022-ий. Разом зіркове сімейство відвідує визначні міста, а Влад навіть встиг опанувати серфінг.

На Різдво Ями саме були в Майамі, де зустрілися з ще однією відомою парою українського шоу-бізнесу – Дімою та Іриною Монатіками. Подружжя також вирішило змінити українську зиму на теплий курорт на свята:

“Перший день у Майамі. Запланували зустріч із кумом, закупівлю в маркеті, розпакування п’яти валіз. Вийшли на пляж на півгодини, і тільки-но я згадав, що десь поруч знаходиться одна прекрасна сім’я… Вони опинилися прямо перед нами! Відмінно поспілкувалися, обмінялися планами. Діти – теж”, – розповідав хореограф у своєму особистому блозі.

Влад Яма полетів до Америки
Влад Яма полетів до Америки

Сімейство зіркового хореографа планує скоро повернутися на Батьківщину, адже Леону треба ходити до школи.

Схожі статті