Як зараз виглядають зірки серіалу “Бригада”: хто постарів та змінився до невпізнаваності, а кого вже немає

Серіал "Бригада" вийшов на екрани 20 років тому. Картина стала культовою й до сих пір залишається улюбленою для мільйонів фанатів. Давайте подивимося, як за ці роки змінилися улюблені актори.

Сергій Безруков

Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада
Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада

Для Сергія Безрукова ця роль стала однією з головних у його кар’єрі. Саме “Бригада” зробила його популярним актором та відкрила двері у світ великого кіно та численних пропозицій від іменитих режисерів.

Павло Майков

Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада
Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада

Персонаж Віті “Пчоли” полюбився телеглядачам чи не найбільше й навіть обійшов за популярністю головного героя Сашу Білого. Роль Віктора виконав молодий актор Павло Майков. Артист зізнавався, що після роботи над “Бригадою” він перехворів зірковою хворобою й довго не міг відійти від доленосної ролі, яка подарувала його таку популярність. Однак харизматичному акторові вдалося справитися з усіма випробуваннями і він продовжив успішний шлях у кіно – сьогодні він знімається у декількох картинах за рік. Павло з 2006 році живе у щасливому шлюбі, а також виховує сина Данила від першої дружини.

Дмитро Дюжев

Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада
Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада

Після зйомок в “Бригаді” Дюжев став популярним актором і досі продовжує зніматися в кіно. Дмитру вдалося стати одним із провідних артистів російського кіно й театру, тож він регулярно отримує пропозиції від різних режисерів. Дюжеву, як і Майкову, вдалося побудувати щасливі та міцні родинні стосунки – він одружений з 2008 року, а також виховує сина.

Володимир Вдовиченков

Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада
Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада

Володимир Вдовиченков на момент зйомок “Бригади” вже мав певну славу в кіно, однак саме роль Філа набагато ширше відкрила для нього двері цієї сфери та познайомила його з режисерами, які до сьогодні активно запрошують його зніматися у своїх проєктах.

Крім акторської життя, цікавою є і особисте життя Вдовиченкова, який вперше одружившись у 18 років, тільки через ще чотири шлюбу, нарешті знайшов сімейне щастя до 50-ти років. У актора від різних дружин народилися син і донька.

Катерина Гусєва

Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада
Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада

До зйомок у “Бригаді” Катерина Гусєва була більшою мірою задіяна в театральних постановках. Також на її рахунку вже була роль у великій картині “Зміїне джерело”, яка непогано зарекомендувала артистку серед режисерів і кінопродюсерів. У житті Катерина дещо схожа на свою героїню з “Бригади” Ольгу – відмінниця, працелюбна та відкрита. Тож коли Гусєву запросили на роль у серіалі, вона змушена була поєднувати репетиції в театрі і роботу на знімальному майданчику, тому вдень займалася одним, а вночі – іншим.

Андрій Панін

Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада
Як зараз виглядають зірки серіалу Бригада

Андрій Панін, мабуть, єдиний з основного акторського складу “Бригади”, який вже був досить відомим, до того, як знявся у культовому серіалі. Його впізнавали на вулицях ще до того, як Дюжев і Вдовиченков зіграли хоча б свої перші значущі ролі. Він був блискучим актором, про талант якого говорять і досі. На жаль, у 2013-му році Андрій пішов із життя за невідомих обставин. Тіло 50-річного актора знайшли у його квартирі з численними травмами, однак у міліції відмовилися розслідувати справу та списали все на нещасний випадок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.