Суддя МастерШеф Оля Мартиновська відрізала волосся та зробила боб-каре, а Ярославський не оцінив: “Я образилася”

Відома українська кулінар Оля Мартиновська роками не зраджувала своєму стилю, але усім нам рано чи пізно хочеться дещо змінити у своїй зовнішності.

Оля Мартиновська, як і інші зірки кулінарного шоу “МастерШеф”, ретельно підготувалася до зйомок, і на цей раз вирішила змінити свою зачіску. Вона зробила вибір у користь об’ємного Боб-каре та показала результати підписникам.

Оля Мартиновська відрізала волосся та зробила боб-каре

Так, раніше знаменитість віддавала перевагу середній довжині волосся, яке постійно випрямляла, або робила прості укладення. Вочевидь, знаменитості захотілося змін, і вона наважилася обрізати волосся та зробити об’ємний боб.

Оля Мартиновська відрізала волосся та зробила боб-каре. Скріншоти особистої сторінки зірки

Готуючись у гримерці до зйомок, воно показала, що з цього вийшло у фіналі. Відтепер Ольга може дозволити собі зачіску, як у Мерлін Монро.

Образ доповнили вечірній макіяж там золота сукня з вузькою талією. Під час невеличкого модного покажу для шанувальників Ольга розповіла цікаву історію про те, як її колега друг Володимир Ярославський відреагував на зміни. Виявляється, чоловік взагалі не помітив, що Мартиновська змінила зачіску. А коли вона натякнула на те, що вона щось собою зробила, Вова подумав, що вона збільшила собі бюст.

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона попросила своїх підписників повідомити Вову про те, що вона на нього образилась через це. Але, звісно, усе це у жартівливій формі.

Чи сподобалися зміни у шеф-кухарі телеглядачам можна буде спостерігати дуже скоро, адже в ефір почнуть виходити нові епізоди “МастерШеф”. Однак, необхідно відмітити, що знаменитості дійсно пасує новий стиль.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.