Злата Огнєвіч вдалася до “пластики” після відмови від переможця Холостячки Задворного та інших чоловіків (Фото)

З моменту завершення ароматичного проєкту пройшло вельми багато часу, і Злата Огнєвіч починає відновлюватися від пережитого стресу та пристрастей.

Другий сезон головного романтичного шоу України “Холостячка” став напевно  найдраматичнішим з усієї франшизи, яка транслювалася на українському телебаченні.

Григорій Решетнік розсекретив, з ким Злата Огнєвіч відпочиває на курорті
Злата Огнєвіч вдалася до пластики після відмови від переможця Холостячки

Головна героїня проєкту Злата Огнєвіч обрала людину, яка покинула її вже через півтора місяця стосунків. При цьому співачка запевняє, що була в нього закохана по вуха. Обговорення подій у пост-шоу призвели до того, що співачка не припиняючи лила сльози, а Андрій Задворний навіть покинув студію через почуття сорому, так як глядачам показали, що він говорив поза спиною зірки.

Злата Огнєвіч вдалася до пластики після відмови від переможця Холостячки

З того часу пройшло декілька місяців і артистка вже приходить до тями. Нещодавно вона рушила на відпочинок, де провела неймовірні канікули, а днями повернулася додому з хорошим настроєм та вірою у краще.

Зокрема, вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому постала у незвичному амплуа.

Злата Огнєвіч вдалася до пластики після відмови від переможця Холостячки. Скріншот особистої сторінки співачки

Губи артистки збільшилися ледь не втричі, а скули набрякли. Спершу можна було б подумати, що справа у пластиці, але насправді це фільтр створений в Інстаграм, головною метою якого є гумор.

Нагадуємо, що не так давно Андрій Задворний зізнався, що не поважає вчинок Злати. Мова йшла про відео після пост-шоу, у якому співачка відверто плакала та скаржилася на колишнього. Бізнесмен вважає, що така поведінка не є щирою і сльози виставлені на показ мають піддаватися сумнівам.

Схожі статті