48-річний Олег Винник зняв обручку та взяв у долоні руку чорноволосої красуні: на кого артист проміняв Таюне?

Олег Винник, здається, ніколи не зраджує своїй бек-вокалістці і не віддає її місце іншим артисткам, чого не скажеш про кадри, які він робить з усіма своїми фанатками.

Життя популярних виконавців тільки на перший погляд може здатися безтурботним та легким. Насправді, після непростого виступу на сцені на кумирів чекають фанати, які понял усе воліють зробити з ними декілька кадрів. Олег Винник неодноразово говорив, як не просто буває втриматися на ногах, коли на тебе летить зграя шанувальниць.

Олег Винник цілується та тримається за руки з іншою красунею
Олег Винник зняв обручку та взяв у долоні руку чорноволосої молодиці

Тим не менш, з цими обов’язками він завжди справлявся. У мережі маса фото, на яких повелитель вовчиць стоїть поруч з черговою фанаткою його творчості. І деякі з них настільки ніжні, що неможливо про них не говорити.

Олег Винник зняв обручку та взяв у долоні руку чорноволосої молодиці

Так, у розділі актуального, серед публікацій, що пов’язані саме з Олегом Винником, можна знайти кадр, на якому він тримається за руки з молодою чорноволосою шанувальницею. Іншою рукою він її обіймає. Дівчина виглядає задоволеною. Варто відмітити, що на цій фотографії на пальці артиста відсутня обручка.

І воно не дивно, адже вона полює на кадри зі знаменитостями. Якщо перейти до неї на особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, то помітно, що там є фотографії не тільки з повелителем вовчиць, а й з Настею Каменських та іншими зірками першого ншелону українського шоу-бізнесу. А от Квітки Таюне поруч з Винником майже і не видно.

Як би шанувальники артиста не мріяли побачити черговий кадр поруч з його бек-вокалісткою, він не тішить свій фандом подібними сюрпризами. Хіба що на свій день народження та на день народження Таїсії.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.