Ігор Кондратюк розповів усю правду про ревнощі Аіди Ніколайчук та розрив їхніх стосунків: “Може ображатися”

Стосунки Ігоря Кондратюка та Аіди Ніколайчук тривалий час залишалися великою таємницею для аудиторії. Що насправді відбувалося між продюсером та артисткою, дізнайтеся в нашій статті.

Ігоря Кондратюка та Аіду Ніколайчук тривалий час підозрювали у тому, що вони перебувають у романі. Яким же було здивування глядачів, коли вони дізналися, що продюсер не тільки не продовжив співробітництво з артисткою, але навіть не прийшов на її перший сольний концерт.

Зірка не уникав розмов з журналістами стосовно того, що між ними сталося і пояснив, чому не був зацікавлений у просуванні співачки після закінчення проєкту.

Ігор Кондратюк розповів усю правду про ревнощі Аіди Ніколайчук та розрив їхніх стосунків

Ігор Кондратюк пояснив, чому Аіда Ніколайчук не змогла стати його жінкою
Ігор Кондратюк розповів усю правду про ревнощі Аіди Ніколайчук та розрив їхніх стосунків

Так, виявляється Ніколайчук не відповідала поглядом Ігоря на її образ у шоу-бізнесі. Вона здавалася знаменитості занадто холодною та стриманою, що йому просто не підходило.

“У неї не вистачає теплоти, у тих заняттях, які були! Чим вона, до речі, взяла публіку! Своєю якоюсь відстороненістю, холодністю, рафінованістю! До неї складно підійти просто так”, – заявив він.

Варто відмітити, що їхні стосунки були настільки неблизькими, що його відсутність на концерті Ніколайчук не мала її образити. Тобто, вона навряд його взагалі чекала і не здивувалася тому, що він проігнорував такий великий для неї день.

“Аіда, якщо і може ображатися, то тільки на те, що я її не беру кудись на червоні доріжки”

Згодом Ігор Кондратюк пояснив, що не спілкується з колишніми підопічними і лише час від часу цікавиться, яка складається їхня доля. Однак, на зв’язок з артистами продюсер не виходить вже багато років.

Схожі статті