44-річна Камалія показала члена родини, якого вони з Захуром забрали до себе двомісячним: “Народився глухим”

Найбагатша співачка України Камалія показала члена їхньої з Захуром родини, якого вони забрали двомісячним і який народився глухим. У зірки добре серце.

Камалія заміжня за підприємцем і меценатом пакистанського походження Мохаммадом Захуром, статки якого оцінюються в сотні мільйонів доларів США. Пара живе в розкішному будинку, що нагадує справжній палац шейха, а також виховує дочок-двійнят Арабеллу і Мірабеллу. Дівчатка регулярно з’являються на сторінці зіркової мами в Інстаграм, а цього разу артистка показала ще одне своє дитинча.

Камалія відповіла, в якій вірі виховує дітей від мусульманина Захура
Камалія показала, кого виходжувала останні 6 років

“Цей королівський дог народився альбіносом і глухим. Його хотіли усипити, але я дізналася про нього і ризикнула забрати собі. Як же швидко летить час! Тоді йому було 2 місяці, а сьогодні вже 6 років!”, – написала співачка.

Свою невеличку розповідь Камалія доповнила теплими кадрами з улюбленцем, який дуже радіє прогулянці з хазяйкою, а вона у відповідь пестить Аллара, так звуть песика.

Шанувальники у коментарях не перестають радіти за собаку, захоплюватися знаменитістю та дякувати їй за доброту:

  • “Ви не тільки красуня та прекрасна дружина і мама, а ще й з золотим серцем! Як цьому песику повезло з такою господинею”;
  • “Таких людей як ви побільше б у цьому світі!”;
  • “Який красунчик! Камалія, я захоплююсь вами! У вас велике серце!”;
  • “Дякую вам за спасіння живої душі, ви дуже добра людина”;
  • “Ви молодець! Він такий милий”, – пишуть фоловери.

Варто зауважити, що у Камалії і Захура вдома цілий зоопарк. У них є коні, собаки, коти, шиншила, рибки, папуга, декоративні кролики і навіть сокіл. Більше цікавого про життя найбагатшої співачки України дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті