Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі: як виглядають батьки, брат і таємнича свекруха поп-діви

Тіна Кароль. Загадкова зірка естради не часто ділиться своїми сімейними історіями відколи не стало Євгена Огіра. Як же насправді виглядає родина поп-діви?

Тіна Кароль рідко згадує своїх батьків та брата. Їх не знайти на офіційній сторінці поп-діви. Мало хто знає, але у знаменитості сім’я немала.

Тіна Кароль з братом і мамою
Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі

Співачка народилася у простій родині. Спершу батьки працювали на півночі СРСР, але згодом вирушили до Івано-Франківська. Життя у Магадані було непростим і семирічна Таня попрямувала в Україну. Тоді вона ще навіть не знала, що рішення батьків буде для неї доленосним, а саме Галицький край принесе їй перший успіх на сцені.

Родина Тіни Кароль
Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі

Батьки Тіни – люди освічені та інтелігентні. І мама, і тато працювали інженерами. Втім, було також відомо, що Світлана Андріївна Ліберман (так звати матір співачки) також мала роботу і у пенсійному фонді.

Цікаво, що з татом на початку кар’єри у зірки було напруження у стосунках: Григорій Самійлович дуже боявся, що донька може схибити.

Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської
Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовсько

А ось брат Станіслав – справжня рідна душа поп-діви. Він дуже підтримував її після кончини Євгена Огіра, супроводжував на цвинтарі. Втім, у самого ж родича знаменитості з особистим життям все в порядку: він побудував міцну родину з сестрою самої Ірми Вітовської. У шлюбі народилася донечка – таке ж білокуре сонечко, як і її знаменита тітка.

Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі

Частиною родини Кароль стала і її свекруха. Раїса Петрівна Огір спершу мала неоднозначні ситуації з невісткою. До того, Тіна стала другою обраницею її сина. І хоча поп-діва не раз запевняла, що налагодила стосунки з другою мамою, у 2014 році поминати Євгена жінки прийшли нарізно, а мама продюсера досі намагається жити у тіні знаменитості.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.