34-річна Настя Каменських незабаром народить Потапу малюка: новина про поповнення пролунала на “Голосі країни”

Відома українська співачка Настя Каменських можливо незабаром народить Потапу малюка. Про це стало відомо з випуску "Голос країни". Усі деталі в статті.

На поповнення у родині Потапа та Насті Каменських українські глядачі чекають ледве не вічність. На відміну від інших пар в українському шоу-бізнесі, після зізнання у тому, що вони одружилися, пара не поспішає з дітлахами.

До чоловіка Насті Каменських Потапа повернулася колишня
Настя Каменських незабаром народить Потапу малюка

Щоправда згодом з’ясувалося, що це не цілковито їхнє рішення. Так, продюсер неодноразово зізнався, що мріє стати багатодітним батьком, але пояснити, чому Настя Каменських досі не може народити свого первістка не зміг. Обидві зірки зсилаются на господа Бога та його волю.

Настя Каменських незабаром народить Потапу малюка

Настя Каменських незабаром народить Потапу малюка. Кадр зі зйомок

Тим не менш, нещодавно новому обличчю в українському шоу-бізнесі вдалося заінтригувати публіку словами про те, що Потап та Настя все ж таки стануть батьками найближчим часом. Сталося це на зйомках музичного шоу “Голос країни”. Нова учасниця проєкту Олена Чукаленко, яка виявилася представницею ромської національності, передбачила появу на світ спільної дитини Олексія та його дружини.

“Йде дуже-дуже цікава подія. До цієї події ви готуєтеся вже достатньо давно. Подія пов’язана з дівчиною. Те, на що ви сподіваєтеся – 100% вдасться”

За лаштунками тато Олени додав, що Олексій стане ще раз татком, на що Юрій Горбунов відповів:

“Це ж наші сусіди, вони знаєте, скільки працюють над цим?”

Але Потап дуже зрадів почутому, і виразив великі надії на те, що передбачення збудеться, і Настя Каменських таки подарує йому дитинку. А на скільки Олена виявилася чесною, ми зможемо дізнатися лише згодом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.