Холосту красуню Соломію Вітвіцьку обдаровує квітами таємний прихильник: що відомо про новий роман ведучої

Телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася новим фото у своєму особистому блозі, на якому вона позує з красивим букетом троянд. Щоб побачити кадр - читайте далі.

41-річна Соломія Вітвіцька – одна із провідних телеведучих на вітчизняному телебаченні. Свою кар’єру вона почала будувати відразу після випуску зі школи. Декілька років Соломія навчалася у Німеччині, а після цього працювала там у декількох редакціях, де набиралася досвіду та підвищувала свій професіональний рівень.

Згодом Вітвіцька вирішила повернутися до Україні, де спочатку працювала на 5 каналі, а потім перейшла на “Плюси”. Паралельно теледіва практикувалася в озвучці мультфільмів для української адаптації. Після повернення з Німеччини зірка зустріла свого чоловіка – режисера Владислава Кочеткова.

Соломія Вітвіцька і Влід КочетковРазом на вечірці
Соломія Вітвіцька і Влад Кочетков

Пара прожила разом сім років, однак у 2020-му подружжя прийняло рішення розійтися. За словами Соломії, в їхньому шлюбі почало з’являтися чимало недорозумінь, не допомагали ні часті розмови один із одним, ні навіть візит до психолога. Вітвіцька зізнавалася, що вони з чоловіком намагалися врятувати ці стосунки із усіх сил і до останнього не вірили, що йдуть подавати на розлучення.

Зірка “ТСН” поділилася тим, що в день офіційного розриву стосунків не могла стримати сліз. Зараз вони досить рідко спілкуються з Владом, хоча розійшлися вони без гучних скандалів і пообіцяли у будь-якому разі підтримувати один одного.

Сама Соломія все ще не знайшла нового обранця, хоча її прихильники постійно чекають на новини про романи телеведучої. Коли Вітвіцька ділиться кадрами з букетами або подарунками, фанати гадають, хто міг презентувати їх для жінки.

Так сталося і під новою публікацією Соломії – на фото вона позувала з красивим букетом троянд, а коментатори гадали, хто міг подарувати його ведучій. Сама ж Вітвіцька ніяк не відреагувала на ці питання, а лише прийняла компліменти щодо свого образу, яких також було чимало.

Схожі статті