Племінниця Софії Ротару Соня Кей об’явила про завершення кар’єри співачки: все змінилося після смерті батька

Відома вітчизняна виконавиця та племінниця Софії Ротару Соня Кей заявила про завершення творчої кар'єри. Що сталося і чому співачка прийняла таке рішення, дізнайтеся в нашій статті.

Усі добре пам’ятають дівчину Соню, доньку Аурелії Ротару, яка заявила про себе українському шоу-бізнесі, як в першу чергу про племінницю легенди вітчизняної естради. Її шлях до популярності був простим, але підтримувати її виявилося куди складніше.

Ба більше, сумні події перетворили час її процвітання на найтемніші у її житті. Не так давно з життя пішов батько Софії та чоловік Аурелії Михайлівни Ротару, через що дівчина довго не могла прийти до тями і навіть не відсвяткувала своє весілля.

Племінниця Софії Ротару Соня Кей об’явила про завершення кар’єри співачки

Племінниця Софії Ротару Соня Кей об’явила про завершення кар’єри співачки

Виявляється тепер дівчина готова попрощатися з кар’єрою, яку будувала на протязі 10 років. Соня Кей опублікувала на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram своє рішення піти зі сцени.

Вона подякувала усіх, хто її підтримував, свою сім’ю, друзів, родичів, близьких і всіх тих, хто за неї щиро хвилювався.

Племінниця Софії Ротару Соня Кей об’явила про завершення кар’єри співачки

Однак, піти на позитивній ноті і в неї все одно не вийшло, адже ЗМІ добре пам’ятають, як вона скаржилася на те, що її прізвище не дає їй просуватися вперед. Про це співачці нагадали і в телеграм-каналі “Культурная прачечная”, де зробили висновок стосовно причин її зникнення зі сцени.

Варто відмітити, що не дивлячись на відсутність абсолютно успіху у музичній кар’єрі дівчини, в неї все ж таки була лояльна фан-база, яка буде за нею сумувати.

Схожі статті