Арсен Мірзоян підняв тему розлучення з Тонею Матвієнко після 10 років разом: “Ні до чого доброго це не приведе”

Арсен Мірзоян у новому інтерв'ю підняв тему розлучення з дочкою народної артистки Ніни Матвієнко Тонею, разом з якою перебуває у стосунках вже 10 років.

За історією кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна спостерігала вся країна, адже вона була драматичною і сповненою критики. Справа в тому, що на момент зародження їхнього роману співак ще був одружений з іншою жінкою, і після місяців роздумів прийняв рішення піти з родини за покликом серця до Антоніни. Її охрестили розлучницею, його – зрадником, однак бурхлива реакція публіки лише скріпила почуття пари.

У 2016-му вони стали батьками донечки Ніни, яку назвали на честь знаменитої бабусі. В наступному році закохані зіграли весілля. Виявилося, що Ніна Митрофанівна з самого початку була не у захваті від роману доньки з одруженим чоловіком. Більш за все її не влаштовувало те, що в першій родині Арсена вже було двоє дітей. Артистка розповідала, що м’яко намагалася відвести Тоню від Мірзояна, проте серцю не накажеш.

Ніна Матвієнко хоче випхати Тоню і Арсена Мірзояна зі своєї хати
Арсен Мірзоян натякнув на розлучення з донькою Ніни Матвієнко Тонею

Арсен Мірзоян заговорив про розлучення з Тонею Матвієнко

Зіркова пара часто виходить в світ разом і дає інтерв’ю, не приховуючи подробиць своїх стосунків. Цього разу музиканти розповіли виданню “Сьогодні” про конфлікти та розставання – про це замислюється час від часу кожна пара.

За словами Арсена, вони обидва з дружиною розуміють, коли потрібно зупинитися у сварці, аби не перебільшити і не зіпсувати шлюб:

“Насправді і Тоня, і я відчуваємо, що настає конфліктний момент, і тоді розуміємо, що все, досить. Ми розуміємо, що ні до чого доброго це не приведе”.

Арсен Мірзоян покинув дружину заради Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко могли розлучитися

Було й таке, що Матвієнко думала розійтися з Мірзояном. Тоді Арсен врятував ситуацію – співачка дала йому зрозуміти, що саме її не влаштовує, після чого він прийнявся виправлятися:

“Я у той момент бачила, що він готовий поборотися за наші стосунки і що я йому не байдужа”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.