“Тьома подорослішав”: Алла Мазур поскаржилася на сина, якому не терпиться відокремитися від зіркової мами

Життя неймовірної зірки Алли Мазур знову потрапило у зону турбулентності. На цей раз сюрприз приніс її рідний син Артем. Що трапилося з хлопцем?

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу перенесла у житті непросте випробування. Онкологія, тривале лікування та реабілітація сильно змінили її. Здаватися перед невидимим ворогом жінка не збиралася. Вона змагалася з хворобою заради маленького сина та спільного майбутнього.

Алла Мазур з сином та котами
Алла Мазур поскаржилася на сина

Та зараз все позаду. Алла знову, як то кажуть, на коні, а ось у Тьоми починається непростий період у житті. Хлопець стає підлітком, а його мама вчиться та звикає до нової особистості.

Які стосунки в Алли Мазур з сином?

Ведуча не раз розповідала, що її хлопчик – це найбільший скарб. Втім зараз він дорослішає та стає більш самостійним. Він вже не дитина і потребує сепарації від неньки. Про це поскаржилася сама ведуча:

“Тьома подорослішав, тепер вмовити його на фотографії дуже важко, практично неможливо, бо навіть на 1 вересня він уже відмовився фотографуватися”

Алла Мазур поскаржилася на сина

Артистці непросто миритися з тим фактом, що її маленький хлопчик – більше не дитина. Тим паче, що разом з Артемом вони пройшли величезний складний шлях під час лікування від онкології. Втім, зірка із розумінням ставиться до такого повороту подій. Вона зазначає, що це все через підлітковий вік.

“Як пояснили психологи, цей період віддалення діти мусять пройти. Добре, коли вони проходять це вчасно, в підлітковому віці, і нам, батькам, варто розуміти наших підлітків і не ображатися”, – зазначила зірка ТСН.

Алла Мазур поскаржилася на сина

Тьома ж завжди відрізнявся жвавим характером, цілеспрямованістю, а його мама мудрою позицією. Вона не приховує, що була готова до такого етапу у житті.

Схожі статті