47-річний Павло Костіцин більше не холостяк: зробив Надії Матвєєвій пропозицію руки та серця. Подробиці

Популярні ведучі Павло Костіцин та Надія Матвєєва сколихнули мережу несподіваною новиною про заручини. Як же закрутився їхній роман - читайте у матеріалі.

Вони – улюбленці мільйонів українців, які ретельно приховували особисте життя. Павло Костіцин та Надія Матвєєва, ошелешили усіх новиною про потенційне одруження.

47-річний Павло Костіцин більше не холостяк

Відомо, що обидві зірки не могли похизуватися обручкою на руці. Надя пережила у житті аж два розлучення, а її колега з майданчика “Битви екстрасенсів” взагалі розповідав, що за натурою він – кар’єрист, якому стосунки не були потрібні. Цікаво, що за словами Костіцина, його перший серйозний роман трапився у житті аж у 24 роки. 6 років щасливо жив їхній союз, але обраниця взяла рішення піти від зірки.

А ось Надія навпаки: вона позиціонує себе, як людина сімейних цінностей. Навіть після 50 років з радістю міряє весільну сукню.

Під час передачі “Все буде смачно” Павло наважився покликати ведучу заміж. Одного компліменту Матвєєвої вистачило, щоб розтопити серце холостяка:

“Паша, ти – той чоловік, який міг би ощасливити дівчину – сказала телеведуча під час зйомок. – Ти – гарний, розумний, у тебе чудове почуття гумору…”

“Так давай одружимось!?”, – випередив Костіцин Надію.

47-річний Павло Костіцин більше не холостяк

Весь знімальний майданчик затамував подих від раптової новини. Втім, колеги сприйняли все, як жарт з боку знаменитих ведучих.

Та крапку зіркам у цій історії не вдалося поставити. Згодом їх бачили разом на світському заході. А минулого року Павло взагалі повідав, що таки знайшов обраницю, з якою щасливий разом вже цілих 3 роки! Ім’я коханої виказувати не став. Але хто знає напевно: можливо у кулуарах СТБ вже давно сформувалася щаслива яскрава пара.

Схожі статті