Переслідувач Холостячки Злати Огнєвіч заявився на телебачення: що йому потрібно та до чого тут батько співачки

Не так давно стало відомо, що Злата Огнєвіч страждає від переслідувань неадекватного фаната. Що потрібно чоловіку, дізнайтеся в нашій статті.

Днями відома українська співачка Інна Бордюг, яка виступає під псевдонімом Злата Огнєвіч, просила допомоги у мера Києва Кличка та Володимира Зеленського, щоб вони допомогли її позбавитися від переслідувача. Також жінка  звернулася до поліції. Як стало відомо, нещодавно Вадима Лебідя змусили відповісти за свої вчинки правоохоронні органи. Однак, цього Злата не могла добитися вельми довго. І як виявилося, у чоловіка вистачало нахабства говорити про свою негідну поведінку навіть на телебаченні. І навіть на його одкровення ніхто не відреагував.

Переслідувач Холостячки Злати Огнєвіч заявився на телебачення

Злата Огнєвіч
Переслідувач Холостячки Злати Огнєвіч заявився на телебачення

Виявляється, чоловік вже потрапляв у поле зору ЗМІ. Вадим Лебідь навіть погодився на розмову з журналісткою 1+1 та зізнався їй, що справді погрожував відомій артистці розправою.

Переслідувач Холостячки Злати Огнєвіч заявився на телебачення

Киянина ще 2020 року розшукала програма “Українські сенсації”. Вже тоді фанат переслідував співачку, знав дати її виступів, марку та номер авто і навіть домашню адресу. У розмові він зізнався, що погрожував знаменитості, а одного разу навіть схопив її за руку. Однак нападом це не вважав.

Які користувачі мережі почули його погрозах згадування про батька Злати. Мережу розповсюдилися чутки, що її тато взяв у борг у чоловіка і не розплатився. Нібито саме через це Вадим почав переслідувати Злату. Але співачка поквапилася спростувати ці плітки і заявила, що він не має ніякого відношення до її сім’ї і є просто скаженим фанатом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.