Що сталося з головною зіркою “Бідної Насті” Оленою Коріковою: як зараз виглядає та чим займається зникла актриса

Серіал "Бідна Настя" вийшов на екрани у 2003 році і приніс справжню славу молодій акторці Олені Коріковій. Давайте подивимося, як виглядає актриса через 19 років після прем'єри.

Серіал “Бідна Настя” у 2003 році став справжнім хітом на телебаченні у декількох країнах. Саме він приніс молодій акторці Олені Коріковій славу та популярність серед глядачів і режисерів. Хоча це була не перша її робота у великому кіно, саме роль позашлюбної дочки князя Долгорукого Анни Платонової відкрила для неї нові можливості в професії.

Головні герої Бідної Насті
Головні герої Бідної Насті

Не дивлячись на такий запаморочливий успіх Корікова так і не змогла стати однією з провідних актрис. Після “Бідної Насті” вона здебільшого погоджувалась на другорядні ролі, а згодом отримувала все менше пропозицій. До 2010-го Олена й зовсім зникла з радарів кіносвіту. Артистка навіть пробувала себе на сцені – разом із російською групою “Вінтаж” вона записала декілька треків.

Цього року зірка “Бідної Насті” відсвяткує ювілей – 50 років. Корікова сьогодні практично не з’являється на публіці та відмовляється від інтерв’ю. Окрім того, артистка практично не веде особистих блогів, тож дізнатися бодай якісь новини з її життя для прихильників не так просто.

У ЗМІ з’являлися чутки, що Олена втретє вийшла заміж у 2019 році, хоча сама жінка відмовилася коментувати цю інформацію. У 1993 році Корікова народила сина Арсенія, татом якого являється син акторки Катерини Васильєвої Дмитро Рощин, який зараз служить священиком. Саме його мати була проти стосунків сина з Оленою. Зараза Арсеній не спілкується з рідним батьком і носить прізвище мами.

Як виглядає син Олени Корікової
Як виглядає син Олени Корікової

У мережі також можна знайти інформацію, що актриса переїхала з Росії до однієї із країн Європи, де купила собі віллу на березі моря. Однак ці чутки також не мають підтвердження зі сторони самої Корікової.

Як зараз виглядає Олена Корікова
Як зараз виглядає Олена Корікова

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.