Ведуча “Танців з зірками” Іванна Онуфрійчук, яка живе у Швейцарії, натякнула на поповнення: щаслива майбутня мама

Нове обличчя телеканалу 1+1 Іванна Онуфрійчук зробила неоднозначну заяву на особистій сторінці, яка може бути натяком на майбутнє поповнення у її родині.

Минулого сезону Іванна Онуфрійчук стала новою партнеркою Юрія Горбунова на проєкті “Танці з зірками”, де замінила Тіну Кароль, і стала новим представником телеканалу “1+1”. Глядачі поставилися до нової зірки неоднозначно, адже у поп-діви дуже лояльна аудиторія, яка так просто не змирилася з відсутністю кумира.

Юрій Горбунов та Іванна Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук натякнула на поповнення

Але не дивлячись на неймовірний тиск та упередженість публіки, Іванні вдалося виконати свою роботу бездоганно.

Іванна Онуфрійчук натякнула на поповнення

Весілля Іванни Онуфрійчук
Телеведуча Іванна Онуфрійчук натякнула на поповнення

Майже у той самий час і її особисте життя налагодилося. Вона вийшла заміж за казахстанського мільйонера і переїхала жити до Швейцарії. Саме звідти зазвичай вона публікує свій контент, звісно, коли не знаходиться на відпочинку. Пара зіграла аж два весілля: одне на Мальдівах, а інше у Києві. І тому зовсім не дивно, що публіка чекає на поповнення.

А нещодавно Іванні вдалося можливо навіть ненароком підлити олії у вогонь стосовно цього питання. Вона показала, як вони з Алмазом рушають на гелікоптері у невідомому напрямку і пояснила, що назад вони повернуться вже в іншому складі.

Іванна Онуфрійчук натякнула на поповнення. Скріншоти особистої сторінки зірки

Що саме зірка мала на увазі здогадатися дійсно важко, але перше що приходить в голову — це поповнення в сім’ї. Згодом вона показалася під час макіяжу і повідомила, що готуються до зйомки. Між собою ці два повідомлення поки що ніяк не в’яжуться, але можливо варто просто почекати.

Схожі статті