51-річна Ірина Білик соромиться свого обличчя, зіпсованого пластикою: навіть вдома співачка ходить з тонною гриму

Ірина Білик поділилася новим домашнім знімком у своєму особистому блозі. Однак фотографія викликала шквал критики через зовнішність співачки.

Ірина Білик вже більше 30 років не втрачає статусу однієї з найпопулярніших артисток на українській естраді. Вона все ще збирає сотні прихильників на своїх концертах, випускає нові пісні та, звісно, не забуває дивувати новинами про особисте життя. Усім цим артистка ділиться в особистому блозі, за яким слідкують понад 300 тисяч прихильників Ірини.

Нещодавно зірка опублікувала у себе в Інстаграм домашнє фото. На знімку Білик позує в блакитній оксамитовій піжамі у себе вдома біля улюбленого інструменту – фортепіано. Однак навіть це фото викликало хвилю критику у користувачів мережі.

 

Коментатори обурилися, що 51-річна співачка навіть вдома наносить “тонну гриму” й абсолютно не показує свою природну красу. На знімку Ірина позувала з яскравим макіяжем у стилі “смокі айс”, у неї були ідеально підкреслені вилиці та виділений ніс.

Сама ж Білик відзначила, що навіть вдома вона обожнює ходити гарно. Адже вона обожнює отримувати компліменти, не зважаючи на те, де вона знаходиться. Тож будь-коли та у будь-яких умовах вона намагається бути красивою та доглянутою:

“Скажіть, що я не одна така. Є думка, що гарно виглядати треба завжди. І навіть удома. Я повністю згодна з цим, адже так приємно поєднувати красу та комфорт, при цьому отримувати компліменти навіть удома”, – написала Ірина.

Як виглядала Ірина Білик до пластики?

Як виглядала Ірина Білик до пластики
Як виглядала Ірина Білик до пластики

Ірину Білик часто критикують за її “любов” до пластичної хірургії. Непрофесійним оком помітно, що артистка неодноразово робила операції та уколи краси на своєму обличчі – збільшувала губи, змінювала форму носу, робила підтяжку шкіри та повік, а також виділяла вилиці.

Схожі статті