38-річна Джамала покинула чоловіка і стала самотньою жінкою: “Стільки розчарувань, стільки невиправданих надій”

Відома українська співачка Джамала рушила на відпочинок наодинці і схвилювала мережу зізнаннями стосовно пережитого та свого минулого. Всі деталі в статті.

Відома українська співачка Джамала реалізувалася не тільки в професійному плані, але й у сімейному.2017-го вона вийшла заміж за Сеіт-Бекіра Сулейманова і народила двох дітей. Творчості вона намагалася приділяти так само більше часу, але вагітність все ж таки вплинула на продуктивність і інколи фанати навіть встигали скучити за артисткою.

Останні роки ні для кого не були простими, і біля співачки також. Днями вона обговорила цю тему зі своїми підписниками, поки знаходилася на шляху до курорту.

Джамала покинула чоловіка і стала самотньою жінкою

Так, Джамала зізналася, що вперше поїхала на відпочинок у повній самотності. В останній раз вона дозволяла собі таку розкіш коли була незаміжньою жінкою. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Джамала покинула чоловіка з дітьми і стала самотньою жінкою. Скріншоти особистої сторінки співачки

Також вона підбили підсумки за минулий рік, і в основному вони не були позитивними. Зірка зізналася, що були і хвороби, і втрати, і розчарування.

Нагадуємо, що минулого року Джамала раптово розірвала співпрацю зі своїм продюсером Тарнопольським. У зв’язку з цим з її YouTube-каналу зникли кліпи, а також відбулася боротьба за пісні. Співачка працювала разом з чоловіком на протязі 7 років, і сам продюсер немає й гадки, чому раптово вона вирішила розірвати стосунки, навіть не попередивши його. Таку саму долю спіткала і першу продюсерку Джамали Олену Коляденко, яка дізналася про втрату підопічної вельми неочікувано.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.